Arama sonuçlarınız

1. Y

Land Cruser V80 Arıyorum

Ynt: Land Cruser V80 Arıyorum Anladım.Ben kesinlikle WX kasa arıyorum. Lüx versiyonunu almak istiyorum yani.İlginize teşekkür ediyorum.Eksik olmayın

2. Y

Land Cruser V80 Arıyorum

Ynt: Land Cruser V80 Arıyorum İlginize teşekkür ederim.Kendisiyle görüşmek isterim.Aracı kaç modeldi acaba bilginiz varmı.
  3. Y

Land Cruser V80 Arıyorum

Sn arkadaşlar 96 ile 2000 arası diesel ofroad donanımlı --WX 80 ve 100 kasa arıyorum.td motorlu olursa :) fena halde makbule geçer. mantıklı rakamlar ile alıcıyım. selçuk aydın..0532 491 10 91--0507 959 93 93--0216 481 99 01

4. Y

DİKKAT - Hilux 2.8. 96 Bordo Araç için Uyarı

Ynt: DİKKAT - Hilux 2.8. 96 Bordo Araç için Uyarı şase ve motor numaraları bende olması lazım. bunu hiç düşünmemiştim.Doğum lekesini yazmayayım bu sahtekar tayfa'da burayı okuyor olabilir.
  5. Y

Ynt: DİKKAT - Hilux 2.8. 96 Bordo Araç için Uyarı Dün baktığımda arabayı ilanda göremedim.Başka bir sitede veya başka bir ilden,farklı renk ve plakalı olarakta çıkabilir.Adamların karakterini biliyorum.Sülün osman bunların yanında melek kalır.

6. Y

Ynt: DİKKAT - Hilux 2.8. 96 Bordo Araç için Uyarı Sn moderatör ! Konuyu sabitlediğiniz çok iyi oldu, ancak söz konusu ilan yayında olduğu müddetçe bizde'de yayında kalmalıdır.Dediğim gibi yine tekrarlıyorum. BUNDAN DOĞABİLECEK TÜM KANUNİ VE AHLAKİ SORUMLULUĞUN TARAFIMDA OLDUĞUNU,GEZENBİLİR...

7. Y

Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin?

Ynt: Şimdi Kapı Çaldı Diyelim, Kim Gelsin İstersin? BABAM GELSİN.GEÇEN YIL KAYBETTİM.HERGÜN CİĞERLERİM KAVRULUYOR HALA.
  8. Y

Ynt: DİKKAT - Hilux 2.8. 96 Bordo Araç için Uyarı SN MODERATÖR YAZDIKLARIMIN ARKASINDAYIM.AMACIM İNSANLARI UYARIP, BÖYLE İNSANLARIN BAŞKALARINADA AYNI MUAMELEYİ YAPMASINI ÖNLEMEK.YAZIMDAN DOĞACAK TÜM KANUNİ SORUMLULUKLARI ALDIĞIMI,YAZDIKLARIMIN GEZENBİLİR AİLESİNİN SORUMLULUĞUNDA OLMADIĞINI...
  9. Y

Ynt: DİKKAT - Hilux 2.8. 96 Bordo Araç için Uyarı lütfen sık sık güncelleyelim bu ilanı.sizlerde bu tip olayları ifşa ederseniz birbirimizi kötü niyetli sahtekarlardan korumuş oluruz.selamlar

10. Y

Bu İlana Dikkat Edin!

Ynt: Bu İlana Dikkat Edin! Bu sakarya ve ilçelerinin havasından kaynaklanıyor heralde.Sakaryadan araba almamaya yemin etmiş birisiyim.hatta artık sakaryalılarla mümkün olduğunca ticaret yapmamak taraftarıyım.biliyorumki bazı arkadaşlar 5 parmak sözünü dile getirecek ama bana sorarsanız...

11. Y

Ynt: DİKKAT - Hilux 2.8. 96 Bordo Araç için Uyarı yalan söylüyorlar.küllüm yalan.ARAÇ ARTVİNDE UÇURUMDAN DÜŞTÜ.BENDEKİ RESİMLER İLE KARŞILAŞTIRNCA ANLARSINIZ.aracı dümenden haczettiren -cem ödül- yani bende iken ruhsat sahibi olan sahtekar.yanında çalışana senet imzalayıp haciz...
  12. Y

TÜM GEZENBİLİR AİLESİ,NİN DİKKATİNE.ŞU AN SAHİBİNDEN'DE İLANI BULUNAN RİZE PLAKALI,BORDO RENKLİ.96 MODEL,WARN VİNCİ OLAN,KAPALI KABİNLİ TOYOTADAN UZAK DURUN.BENİM ESKİ ARABAMDIR.BENDEN SONRA ,UÇURUMDAN DÜŞMÜŞ EN AZ 8-10 TAKLA ATMIŞ,HATTA MOTORU BİLE YERİNDEN KOPMUŞTUR.ŞU AN İLAN VERMİŞ OLAN...

13. Y

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? arkadaşlar avcılık üstüne yapılan tartışmalar asla sağlıklı bir sonuca varmaz.karşıtlar ve taraftarların kendine göre haklı olduğu noktalar vardır.ancak usullerine uygun yapılan avlanma asla hayvan popülasyonuna zarar vermez.aksine bir nevi hasatta sayılabilir.ayrıca...
  14. Y

Avcılık Zor Zenaat

Ynt: Avcılık Zor Zenaat BEN BU HAYVANIN YAPTIĞINA DEYİL O ENSTANTANEYİ YAKALAMAYI BAŞARAN FOTOĞRAFÇIYA HAYRET ETTİM..TEK KELİME İLE MÜKEMMEL Bİ İŞ ÇIKARMIŞ....
  15. Y

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Bende bir avcıyım.Düzinelerle tüfeyim yok yeterli sayıda mevcut.bu işe çok ciddi gönül vermiş bir büyük hayvan avcısıyım.Av yüzünden Türkiyede gezmediyim yer nerdeyse kalmadı.Avcılık bir yaşam biçimidir.ama asla spor deyildir bu çok yanlış bi yaklaşım.spor yapmak...

16. Y

92 Toyota Hilux 4x4 Son Fotolar

Ynt: 92 Toyota Hilux 4x4 Son Fotolar dostum fena halde teşekkür ederim...çok makbule geçti..umarım benimde sana bi gün bir yardımım olur...selamlar..selçuk aydın
  17. Y

Ynt: 92 Toyota Hilux 4x4 Son Fotolar ilgine teşekkür ederim .umarım o ithalatçı vatandaşlarıda bulabilirim...
  18. Y

Ynt: 92 Toyota Hilux 4x4 Son Fotolar bendede 96 hilux var ve dodik almak istiyorum nerden bulabilirim..yardımcı olurmusunuz....?

19. Y

Bir Garip İş İlanı

Ynt: Bir Garip İş İlanı nedense ben hiç hayret etmedim.bu memlekette olmaz olmaz.tosya belediyesindede çalışan bi arkadaşım var onada işe alınanın kim olduğunu sormayı düşünüyorum.bende bu aralar işsizim belki bana özel de bi ilan verebilirler.bana bu ülkede yönetim tarafından doğru yapılan 3...
  20. Y

4 Runner Tadilatı Hakkında Yardım

Ynt: 4 Runner Tadilatı Hakkında Yardım vecih ustayla bende görüştüm banada bu tarz bi iş yapmadığını söyledi.ancak aracı bi incelemek istediyini motor yeni teknoloji olduğu için tanımadığını ve araştırması gerektiyini söyledi.heber bekliyorum..motora bir yerli araba parası ödediyimi bilmenizi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri