Arama sonuçlarınız

1. ismailsinaplı

10W pmr için öneri

Ynt: 10W pmr için öneri pmr ler yasal olarak 0,5 mw çıkış gücündedir daha yüksek çıkış gücü vremezler yasalara yönetmeliğe aykırı telsiz yönetmeliğini okuyun ancak pmr repater yapabilirsiniz. 73

2. ismailsinaplı

Satılık - CB Telsız Araç Anten Yaylı

Ynt: Satılık - CB Telsız Araç Anten Yaylı cihazının resimlerini koyma imkanınız varmı?marka model nedir fiyatı da hayli fazla geldi telsizinize 300 lira veririm 300w takoz hariç takoz elimde bol miktarda var
  3. ismailsinaplı

DTMF Uzaktan Kontrol Devresi

Ynt: DTMF Uzaktan Kontrol Devresi şaka yapıyorsunuz sanırım 200 dolara ben pa satıyorum rf takoz, 50watlık sen bana 200 dolar gönderde sana 1çuval dolusu dtmf kartı göndereyim çinden değil tabi tamamen yerli imalat sistemin programınıda kendim yazdım picbasic de ne demek istediğimi anladınız...

4. ismailsinaplı

Amatör Telsizcilik Sınavı ?

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınavı ? sayın busar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
  5. ismailsinaplı

Amatör Telsizcilik Sınavı ?

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınavı ? mayıs ayındaki sınavı kaçırdım kasım ayındaki olacak sınava hazırlanıyorum C sınıfı için başvuracağım fakat sınavdan en az kaç puan almak gerekiyor,teknik konuları adım gibi biliyorum zorlanacağım kanun ve yönetmelik olur diye düşünüyorum. sizin görüşlerinizi de...

6. ismailsinaplı

Telsiz Operatörleri ve Kullanıcıları Derneği

Ynt: Telsiz Operatörleri ve Kullanıcıları Derneği takip

7. ismailsinaplı

DTMF Uzaktan Kontrol Devresi

Ynt: DTMF Uzaktan Kontrol Devresi siz bu işin ticaretini yapıyorsunuz yapmak isteyen amatör arkadaşlar için devre şemasını ve pic16f628 için açık kodları ve hex dosyasınıda buraya eklerseniz iyi olurdiye düşünüyorum. siğer amatör arkadaşlarda kendini geliştirir diye düşünüyorum. tarsusa...
  8. ismailsinaplı

2011 yılı mayıs dönemi amatör telsaiz sınavı

Ynt: 2011 yılı mayıs dönemi amatör telsaiz sınavı Teşekkür Ederim verdiğiniz cevap için , Siz Bu sınava daha önce girdiniz mi ??
  9. ismailsinaplı

2011 yılı mayıs dönemi amatör telsaiz sınavı

merhaba arkadaşlar bu yıl mayıs ayında ilk defa amatör radyo ve telsizcilik sınavına gireceğim,size sorum olacak ben elektronikçiyim ve teknik konuları da iyi bilirim bunun dışında yasa ve yönetmelik ve diğer konulardan anlamam bana hangi sınıf a-b-c amatör telsizcilik sınava girmeliyim ...

10. ismailsinaplı

Libya ile Telsiz haberleşmesi

Ynt: Libya ile Telsiz haberleşmesi merhaba amatör arkadaşlar aranıza yeni katıldım hakikaten güzel bir sitede sizlerle bende varım artık burada.. ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri