Arama sonuçlarınız

1. M

Lr Discovery 2 Parça

Iyi satislar, 2002 D2 icin on tampon ve arka sari sinyal lensi ariyorum. Sizde var mi ya da nerde bulabilirim?

2. M

Ankara'da Vx100 Ustalari, Servisleri Ve/veya Meraklilari

Herkese selam, Adim Memed, aslen bu foruma cok yabanci degilim ama toyotacilarin sayfasina biraz uzaktim acikcasi. 2 sene once kucukluk hayalim olan orjinal land rover defender 90 sahibi oldum. 2 senedir de gayet guzel biniyorum. Aslen defenderi almamdaki amac haftasonlari hafif off-road...
  3. M

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Meraba Ozay bey, Benim 86 Model Defender 90 im var. Onceden 2.5 benzinli motoru varmis uzerinde. Simdi ise 200 tdi motor var. Elektrik aksami biraz sorunlu elden gecirmeyi dusunuyorum. Sanirim elektrik aksaminda...

4. M

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mesaji biraz gec okudum. Aslinda iyi ki gec okumusum. Yoksa Bu guzel gunu yasayamayacaktim. Umariz davetsiz gelmemiz kimseyi kizdirmamistir. Bu gun sanirim ilk deaf off road baptism ve com keyif aldim. Organizasyonda emegi gecen ve beni...
  5. M

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Son derece son dakka olucak ama, dun butun gun gezenbilir web sayfasina giremedim. Sanirim bir sorun vardi. Onun icin su an bizimde gelmek istedigimizi belirtiyorum. Bu saatten sonra kabul edermisiniz bilmem ama biz de saat 8.30 tuv de...

6. M

Defender 90 yan basamak

Ynt: Defender 90 yan basamak Yanlış hatırlamıyorsam 8cm boru kullandık. Ama et kalınlığını inanın hiç bilmiyorum. 1cm yada biraz daha az olabilir.

7. M

Defender 90 yan basamak

Ynt: Defender 90 yan basamak Soruyu ben sormustum ama kimse cevap vermeyince biraz arastirma ile gidip yaptirdim. Son derecede memnun kaldim cikan urunden. Resimlerde yaptirmis oldugum basamagi gorebilirsiniz. sadece ust kismi yuvarlak oldu ama inis ve binislerde hic zorluk cikartmiyor...
  8. M

DİSCOVERY II HDC SİSTEMİ ÇALIŞMASI

Ynt: DİSCOVERY II HDC SİSTEMİ ÇALIŞMASI Cok tesekkur ederiz. Bir gun disco2 alirsam yararli olacagina eminim.
  9. M

freelander&discovery

Ynt: freelander&discovery Aslında bende bir şey sormak istiyorum. Benim orijinal 90 kasa 200tdi motorlu bir defenderım var. Gerek 3 yasındaki kızımı oturtmadaki zorluk gerekse biraz daha konfor aramam sebebi ile bu aralar bende disco td 5 lere bakıyorum. Gerçi ne zaman arabamı görsem boşver ya...

10. M

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Gurubu 6. Büyük Etkinliği-Çamkoru Göleti Görselleri

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Gurubu 6. Büyük Etkinliği-Çamkoru Göleti Görselleri Ankaraya yeni geldim. Bu saaten sonra gelebilirmiyiz acaba?

11. M

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Gurubu 6. Büyük Etkinliği-Çamkoru Göleti Görselleri

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Gurubu 6. Büyük Etkinliği-Çamkoru Göleti Görselleri Bende birsey sormak istiyorum. Gezi icin araclara ozel olarak yaptirmamiz gerekecek bir seyler var mi acaba? zincir, cekme halati yada highjack gibi? gerci bunlar zaten zorunlu ama biraz vakit...
  12. M

Nakşi Usta

Ynt: Nakşi Usta Basiniz sagolsun, burada yazilanlardan okudugum kadari ile mekaninin cennet olacagi kesin.

13. M

Defender ve TUV

Ynt: Defender ve TUV Bende dun gittim TUV'e. Malum bende de ruhsatta koltuk icin 5 yaziyordu ama ben arkara 2 tane one bakan koltuk yaptirmistim (disco 2 nin 7. koltuklari). Tahmin edersiniz ki agir kusurlu gozukup gecemedim. Universite sinavinda istedigim yeri kazanamayinca bile bu kadar...
  14. M

Defender ve TUV

Ynt: Defender ve TUV Derya bey, Ilginiz ve cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Bakalim neler cikicak bizde. Sonucu buraya diger arkadaslara yardimci olmasi icin yazacagim. memed
  15. M

Defender ve TUV

Ynt: Defender ve TUV Benimde 90 kasa defenderim tuv zamani geldi. Sizlere sormak istedigim, arac ruhsatta 5 koltuk gozukuyor. Ama ben arkadaki bank tipi oturma aparatlarini soktum ve one donuk iki tane disco 7. Koltugunkoydum. El kemerleri falan hersey var ama. Sizin basiniza gelenlerden sonra...

16. M

Defender Yeni Led Stop Lambaları

Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları Yahu nasil bir fabrika anlamadim gitti. Ya tatiller yada fuarda. Ne zaman oturup uretim yapiyorlar ki? ??? ??? Takip etmaye deger bir konu. Ayrica bu led stoplari kendi imkanlari ile ureten arkadasimizada bravo diyorum. Keske bende oturuo yapabilsem...
  17. M

defender 90 yardım

Ynt: defender 90 yardım Gidip gormedim ama, ben kendi 90 nimi aldigim siralarda bu arac satiliga cikmisti. Bahsettigim tarihler ise gecen Ocak civaridir. O zamanlar da sanirim fiyati 30000 tl gibi bir seydi.
  18. M

Defender 90 yan basamak

Defender 90'nima resimdeki gibi yan basamak yapmak istiyorum. Oncelikle Ankara'da boyle bir basamagi hakki ile kim yapabilir. Ayrica resimden cok anlasilmiyor ama sanirim basamagin dis capi 8-10cm gibi duruyor. fakat tam olarak olculerini bilen biri yazabilirse cok sevinirim. Ostimde yaptigim...

19. M

Land Rover Adventure Georgia dan birkaç kare :)

Ynt: Land Rover Adventure Georgia dan birkaç kare :) Gercekten bravo. Cok guzel organize olmussunuz ve eminim ki cok guzel bir gezi olmustur. Seneye olucak olan Yunanistan gezinizin detaylarini nasil alabilirim. Ben, esim, kizim ve 90 kasa defenderim (sanirim illa 110 olmasina gerek yok :P)...
  20. M

Alıcam... Defender alıcam...

Ynt: Alıcam... Defender alıcam... Kendi Def90 100tl ile 325 km gidiyor. sehir ici disi cok fark etmiyor. Uzerindeki motorda 200tdi. Sanirim ilk hesaplamalar oldukca iyimser. Ama sonradan yapilan Mat101 hesaplamalari gercege daha yakin. tabi yuvarlamalari falan cikarinca. Sonucta bu arabalara...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri