Arama sonuçlarınız

1. phantom60

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Sevgili olguncandan arkadaşımıza ; 2500-3000 d/d ile seyir sırasında turbo sistem beyinden gelen uyarılar doğrultusunda devreye girer . Diyelim ki ; bu devirde seyir halinde düz yolda iseniz , gaza basma durumuna göre devrede...

2. phantom60

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Sevgili Serkanefe, Ben İzmir de yaşıyorum ve İzmir trafiği İstanbul'a göre çok daha sakindir.Daha önceki yazımda da belirttiğim gibi ; ani kalkışlar , aşırı gaza yüklenme olmadığı taktirde ; şehir içinde 2500 d/d yı geçmeden...
  3. phantom60

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Sevgili Arkadaşlar ; Dacia Duster ın yakıt tüketimi , hepimizin de bildiği gibi kullanıma göre değişmektedir. Aracın özellikleri yanında kullanım türü çok büyük önem taşımaktadır . Ama şunu belirtmek istiyorum. Bunu belirtirken de...

4. phantom60

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak Arkadaşlar uzun süre araştırma yaptım. Servisten bana Kolçak fiatını 255 TL. olarak söylediler. Piyasada en pahalısı dahi 110 TL. olan kolçak , her ne hikmetse , aracın piyasada yeni olması nedeniyle sadece yetkili servis tarafından bu fiyata satılmaktadır. O kadar parayı...
  5. phantom60

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Sevgili Arkadaşlar ; Yakıt tüketimi ile ilgili paylaşımları okudum ve inanın hayretler içinde kaldım. Benim arabam 2 aylık ve şu an 4 600 km.de . . . Alalı 2 ay oldu. Duster 4x2 1.5 dci Lauretta . . . 1000 km yi geçene kadar motoru...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri