Arama sonuçlarınız

1. B

Bununla Offroad Olurmu??

Ynt: Bununla Offroad Olurmu?? arkadaşım.. eğer kamyon tipi bir arazi aracı almak istiyorsan. unimog'lara bak 9-10 bin tl verip bir unimog al sorunsuz 2-3 yıl offroad yap dizelini almaya bak he benzinli bulsanda lpg tak yine işine yarar....kamp yapmak istersen dekasasına brandayı çeker içinde...

2. B

Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER)

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) el oğlu bişey yapıca zaman herkez yardımcı oluyor teşvik ediyor sponsor oluyor. bizde birşey alalım yapalım desek , arabayı alıyorsun yapmaya para kalmıyor birde çevremizdekiler alay eder gibi , ne olacak ondan , ne uğraşıyorsun ya işin mi...
  3. B

Defendere Port Bagaj Yapımı

Ynt: Defendere Port Bagaj Yapımı inşallah.. teşekkürler. sizlere kolay gelsin gelişmeleri yakinen takip ediyorum...

4. B

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) orhan abi şu siteye bakarmısın.. http://www.eastcoastrover.com/145.html
  5. B

Ynt: Defendere Port Bagaj Yapımı ikinci fotodaki sadece vinçli tampon alt kısım hazır satılıyor mu.? yoksa özel mi yaptırılıyor ? hoşuma gidiyor da ..

6. B

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) pembe defender hiç görmemiştim. bir bunu gördüm buda astar .... nasıl olur tam aksesuarlı olanını görünce fikrimi belirtebilirim..

7. B

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) onu biliyorum pembeyle karıştırıp astar atmışlar.. defenderimi alınca ben bu şekil boyatıcam demek istemiştim... kendi aracım için.. bir abimiz üst beyaz gövde haki demiş ya ,,,, bunu da fikir olsun ona diye yazmak istedim... kolay...
  8. B

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) tavan beyaz ,, alt panjurlar ve çıkıntılı çamurluklar beyaz,, jantlar beyaz ,,,, gövde , vişne çürüğü , aynalarda gövde rengi ,, kapı kolları krom kaplı vedeeee camlar siyah film... ben defenderimi alınca bu şekil boyayacağım.. inşallah...
  9. B

Ynt: Defendere Port Bagaj Yapımı ikinci fotodaki güzelmiş.. çok iyi duruyor...

10. B

MACK

Ynt: MACK nenem la ilahe illallah bunlar nedu böle yaw.. ağzım açık galdı bende isdiyom bidene mack karavan..

11. B

Bununla Offroad Olurmu??

Ynt: Bununla Offroad Olurmu?? sonrada o depoyu dolduracak sponsor lazım...
  12. B

Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim

Ynt: Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim benzinli araç sahibi olanlar bujilerini sık sık kontrol etsinler. helede araç ısındığında kendiliğinden stop etmeye çalışıyorsa arıza %99 bujidedir. bunun çözümü bujiyi söküp ateşleme aralığını temizlemek yani kıvılcımın çıktığı iki iletkenin arası bu...

13. B

Defender 110 Dizel

Ynt: Defender 110 Dizel doğru .. yağ koymanı tavsiye etmem motorun ömrünü kısaltıyor. bizim arkadaşın biri kullandı araba bigün kaldı yolda. arabanın enjeksiyon pompasını bitirdi. onu değiştirdi bide reftefe yaptırdı . 3 kuruş kar yapacam derken 3000tl ye patladı.. yağ koymasan daha çok...
  14. B

Defender 110 Dizel

Ynt: Defender 110 Dizel 2.5 dizel motorlar zaten ekonomik motorlardır.. küçük bir bidon mazot çeyrek altın fiyatı olduğu dönemde ne kadar ekonomik olacağı tartışılır gerçi.. tabi bu mazota'da mazot denirse, konsantresi daha doğru.... allah sonumuzu hayır etsin...
  15. B

Ynt: Defendere Port Bagaj Yapımı yaklaşmışım..

16. B

Defender 110 Dizel

Ynt: Defender 110 Dizel teşekkürler. hangi motordan bahsediyorsun onuda söylersen daha iyi olurr... .... her zaman söylerim'''''''' dizelden şaşmam benzinle tüple uğraşmam.'''''''''...
  17. B

Bu da Benim Defender'im

Ynt: Bu da Benim Defender'im çok güzel çizim. ellerine sağlık. tamponuda ekle güzel olur.. bende pro paint kullanırım ... çok güzel çizimler çıkabiliyor . başarılar inşallah gerçeğine bzde sahip oluruz.
  18. B

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) ilginiz için teşekkür ederim. ben biraz titiz birisiyim de ondan arabayı çamura, taşa, yani ağır şartlarda zorlamam. dağ yollarında orman yollarında gidicem, araçla karda oynamayı çok severim, e sınıfı ehliyetim var, araba kullanmayı otobüste...

19. B

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) hunter 'de geliişme yokmu valla merakla bekliyorum.. bu sitenin defender almamda büyük etkisi olacağın inanıyorum.
  20. B

Defender 110 Dizel

Ynt: Defender 110 Dizel onu bende çok merak ediyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri