Arama sonuçlarınız

1. K

grand vitara lastik sorunu yardım!!

Ynt: grand vitara lastik sorunu yardım!! verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim... peki bu işi kısa vadede nasıl çözerim ? uzun vadede nasıl çözerim yada çözüm kalıcı ve doğru olurmu? çok sordum galiba :D ama tecrübe herşeyden önemli benim için çünkü bilioosunuz her usta usta deği çoğu zaman...

2. K

Ynt: grand vitara lastik sorunu yardım!! ilginiz için teşekkürler istanbul dışındayım bulunduğum şehirde bu işi çözemessem eğer istanbul alternatifini değerlendireceğim tekrar sağolun !!
  3. K

Ynt: grand vitara lastik sorunu yardım!! 1''flans takıldı sağ tekerde hiç bir şekjilde sürtme yok ama sol teker tam tur solda içe değme yapıyor rot ayarı yapıldı lastik tam 1cm içerde bunun nedeni ne olabilir onunla ilgili bi fikriniz varmı?

4. K

2004 3k grand vitarama 3'' becce kit taktıktan sonra lastik seçimini 225 75 16 cooper st lastikle tamamladık ancak sol lastik sağ lastiğe göre 1 cm geride kaldığından dolayı içe sürtme yapıyor... bu durum neden kaynaklanabilir? bilgisi ve fikri olanlar paylaşımda bulunursa çok memnun...
  5. K

Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu)

Ynt: Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu) bu iş burda bitsin yeter.....ofofof....:D

6. K

Ynt: Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu) kanka ben rahat co pilotumm drece falan veremem yürü lan dedimmi gidio.... senin co pilot düşünsün..::D of of offffff::D....

7. K

Ynt: Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu) kanka ben pek polemiğe girmiorum benim pilot birazda sinirli biliomusun o yüzden ben geçer diyorum o geçiioooo:D
  8. K

Ynt: Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu) kanka senin co pilot çalışsın ben yatıştayımmm... :d
  9. K

Ynt: Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu) boluya böle seyri güzel bi araç kazandıran arkadaşlara teşekkürler... izlemesi ve takip etmessi çok güzel ..:D....

10. K

BOLOFF; Sosyete'yi Anma Gezisi (30 Ocak 2011)

Ynt: BOLOFF; Sosyete'yi Anma Gezisi (30 Ocak 2011) hepsi süper olmuş.... ellerine sağlık.... reset attığımız güzel günlerden biriydi... temiz hava, bol oksijen, birazcıkta aksiyon...:D

11. K

SATILIK 95 VEYA 96 DİSCO ARIYORUM...

Ynt: SATILIK 95 VEYA 96 DİSCO ARIYORUM... Barbaros bey, sizin aracınıza talipli olmak isterim ancak daha öncede dediğim gibi öncelikli sorun fiyat maalesef...ilgilendiğiniz için teşekkürler...Bu konuyla ilgili bi değişim olursa tel numarnızdan irtibata geçerim szinle... Saygılar...
  12. K

Ynt: SATILIK 95 VEYA 96 DİSCO ARIYORUM... Kürşat Bey, 18000 32000 arası dedğiniz 4 araç link ini vermeniz mümkünmü çünkü ben barbaros beyin ve son 97 mpı ilanından başka bulamadım..bulduklarım sanırım hep satılmışşş... Teşekkürler...

13. K

Ynt: SATILIK 95 VEYA 96 DİSCO ARIYORUM... Ömer bey, link deki aracı çok hevesli şekilde inceliyorum ama araç fiyatı beni biraz aşıyor, ondan dolayı ilgilenemiyorum... ilginiz için teşekkürler... Gerçektende tembel tembel binilecek bi araç...:D
  14. K

Ynt: SATILIK 95 VEYA 96 DİSCO ARIYORUM... Benim derdim burdaki samimiyetten yararlanmak, tabiki biliyorum malum sitede olduğunu ama belki bu siteden bi arkdaşımızdan bi araç bulunabilir maksadıyla açtım ilanı...Yani anlıyacğınız alternatif yaratmaya çalışıyorum kendime çünkü bu aracı bulmak...
  15. K

Merhaba Arkadaşlar, satılık 95 96 boş halde disco arıyorum... ayırdığım bütçeden dolayı şu anda ilanda olan araçlara teklifte bulunamıyorum... Yardımcı olabilicek arkadaşlar için; tel: 0507 251 59 91 e-mail: kemalozturk83@gmail.com Teşekkürler...

16. K

Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları Barış ve Serhat beyler, öncelikle yorumlarınız için teş. ederim dedğim gibi benim ilk aracım olacak ve bu konularda çok bilgisizim bunu bugün forumda okuduklarımdan sonra kesin anladım ve ayrıca iyiki böyle sıcak ve samimi bir paylaşım ortamı...
  17. K

Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları merhabalar bende aynı dert in sahibi bi defender aşığıyım hatta bu aralar bi defender almaya çok yakınım bolu da yaşadığım için benim için biçilmiş kaftan olduğunu düşünüyorum...şimdi benim asıl derdim tabiki sizin tecrübelerinizden yararlanmak bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,779
Kayıtlı Üye Sayımız
166,597
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

SON KONULAR

Geri