Arama sonuçlarınız

1. asian86

Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009)

Ynt: Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009) emegınıze saglık bu yaz agustos ayında bızde gıtmeyı dusunuyoruz kısmet olursa bende noexıt arkadasımız gıbı hava derecelerını ogrenmek ıstıyorum hava sıcaklıkları ortalama neler? karsılastıgınız zorluklar ve bıze artı veya eksı getırecek avantaj...

2. asian86

El Yapımı Kamp Ocağı Tavsiyesi

Ynt: El Yapımı Kamp Ocağı Tavsiyesi öncelıkle selamlar ben yasın sanayıye yakın ve elım tornavıda tuttugu ıcın elımde bolca ımkan var yakıt sısesı ve pompasını aldıgımızı varsayalım en pahalı olan ocagın kendısını yapmakcokmu zor olur yakıt ısıtma borusu pırıncten yapabılırım jet denılen sıstem...
  3. asian86

Uludağ için Yardım

Ynt: Uludağ için Yardım selam soledıklerınde haklısın erdem en dogru tavsıyelerı verıyorsun ama bızım amacımız bır rehbere ıhtıyac duymadan kendımız yapmak zaten en guzelıde bole dıılmı zorlukla karsılasırsın atlatırsın ama bır sonrakı zorluk bize cok basıt gelebılır onemlı olan o rıskı...

4. asian86

Gezenbilir Uludağ Zirve Tırmanışı

Ynt: Gezenbilir Uludağ Zirve Tırmanışı yorumların ıcın tesekkurler deep bu bolge hakkında gıtmıs gormus bır kısı olarak daha fazla bılgını benımle ve bızlerle paylasırsan sevınırım sevgılerımle..
  5. asian86

Gezenbilir Uludağ Zirve Tırmanışı

Ynt: Gezenbilir Uludağ Zirve Tırmanışı selam arkadaslar bızım merak ettıgımız sey oteller ıle zırve arasındakı sıcaklık derecelerı bız 5. ayda tırmanmayı dusunuyoruz sadece sıcaklık derecelerı lazım ılgılenırsenız sevınırım

6. asian86

Uludağ Zirve Tırmanışı

sela arkadaslar 5 inci ayda uludaga zırveye cıkmayı dusunuyoruz ılk defa olucak bolge hakkında fazla bılgıye sahıp dıılız bana sımdılık 5. ayda 0 noktası ıle zirve arasındakı sıcaklık derecelerı gerekıyor benı bılgılendırırsenız sevınırım yorumunuz ıcın sımdıden tesekkurler..

7. asian86

Uludağ Rotaları

Ynt: Uludağ Rotaları selam arkadaslar bana uludagın 5 inci ayda 0 ile zirve noktası arasındakı sıcaklık dereceleri lazım ılgılenırsenız sevınırım...
  8. asian86

Uludağ Rotaları

Ynt: Uludağ Rotaları selam erdem kardes bu forumlarda maıl vermek yasakmı? yasak dıılse msn verıım ordan daha detaylı konusalım
  9. asian86

Uludağ Rotaları

Ynt: Uludağ Rotaları bu klupler yılın her ayı ve her zamanı varmı etkınlıge katılırsak herhangı bır ucret odermıyız sımdıden yorumlarınız ıcın tesekkurler

10. asian86

Uludağ Rotaları

Ynt: Uludağ Rotaları selam arkadaslar aranıza yenı katılıyorum ufak tefek kamp deneyımlerımız var uludaga cıkmak ıstıyoruz ama bu bolge hakkında hıc bır bılgıye sahıp degılız bu bolge hakkındakı yorumlarınızı yaparsanız sevınırım arazı sartları nasıl nelerle karsılasabılırız...sevgilerimle

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR