Arama sonuçlarınız

1. E

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Selam herkeze bende yeni emekli oldum ve kısıtlı bütçemle iyi bir çekme karavan almak istiyorum yerli veya Avrupa hangisini almalıyım sorun yaşamak istemiyorum. Yılın altı ayını karavanda geçirmeyi düşünüyorum ona göre sağlam sorunsuz ve...

2. E

Batum Motosiklet Festivali 2010 (29-30-31 Temmuz - 1 Ağustos 2010)

Ynt: Batum Motosiklet Festivali 2010 (29-30-31 Temmuz - 1 Ağustos 2010) selam kayseriden katılan varmı ben katılmayı düşünüyorum...
  3. E

"Türkiye'nin Yarısı: Kıyıları" 4500 Km Scooter ile Yol Hikayesi

Ynt: "Türkiye'nin Yarısı: Kıyıları" 4500 Km Scooter ile Yol Hikayesi helal olsun çok güzel olmuş

4. E

2. Dünya Savaşı Motosikletleri

Ynt: 2. Dünya Savaşı Motosikletleri çok güzel bir paylaşım teşekürler
  5. E

Vespa PX200 Nasıl Bir Motordur ?

Ynt: Vespa PX200 Nasıl Bir Motordur ? ilginize teşekür ederim bende öyle düşünüyorom benim için ekonomik olması önemli çünkü motorla yılda 12000 km yapıyorum .bu sene inşallah bir vespa px 150 almayı düşünüyorum . herkese kayseriden salamlar 1994 cosa 200 ile kapuz başı seyhatimizden

6. E

Vespa PX200 Nasıl Bir Motordur ?

Ynt: Vespa PX200 Nasıl Bir Motordur ? Bütün vespacılara selam ben bir vespa almak istiyorum px 150 veya px 200 arasında kararsız kaldım daha önce 10 yıl cosa 200 sürdüm iç anadoluda gitmediğm yer kalmadı.şimdi ikisindem birini almak istiyorom sizçe han gisi daha ekonomik ve hızlı teşekür ederim

7. E

Erciyeste Kar Keyfi

Giderken açık olan yollar dönüşte tipi yüzünden buz tutumuştu Gelelim günün asıl konusuna gururumuz Cagiva Recepss Abinin işçilik harcayarak yaptığı kar makinesi.MCT 250 bundan sonra kışlarıda karda yürüyecek.:) Kar makinesi indi yakıt ikmali yapıldıktan sonra hazır olacak Recepss abi...
  8. E

Özgürlüğün Teker Takılmış Hali; Motosikletler

Ynt: Özgürlüğün Teker Takılmış Hali; Motosikletler HIZ DELİSİ BEN DÜZ YOLDA ESERİM, MAKASTA GEÇERİM, VİRAJDA KAYARIM. NE GTI NE STI NE GSI.HEPSİ HİKAYE ! MOTORCUYUM BEN G E Ç İ L M E Z İ M ! !
  9. E

Mercedes 208D Minibüs Karavana Dönüştürülebilir mi?

Ynt: Mercedes 208 Karavan Olur mu ? fikirleriniz benimle paylaştıgınız için çok teşekürler çok dogru söylüyorsunuz bende zaten mersedesten vaz geçtim .elimizde 2006 modelel gaz ve 1993 model ıveko otobüs var sizçe hangisi karavan olmaya müsayit olur .

10. E

Ynt: Mercedes 208 Karavan Olur mu ? ilgillen diginiz için hepinize çok teşekür ederim .ben kayseride yaşıyorum ve gezme yi fotoraf çekmeyi severim gittigim yerlerde kalıyorum buda bazen külfetli oluyor ben gitigim yerde yatabileçegim bir araç yapmayı düşünüyorom.saygılarımla

11. E

selam bende 1978 model MERCEDES 208 dizel minbüs var motoru iyi arkasını kestirip karavan yaptırmak istiyorum bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
  12. E

Çadır Seçimi için Yardım

bu yaz motosikletimle yapacağım güneydoğu turunda çadır kullanmak istiyorum 2 -3 kişilik çadır seçimim ne olmalı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri