Arama sonuçlarınız

1. M

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Arkadaşlar 2013 sandero stepway sahibiyim ama dört çeker herzaman aklımda..Dusterin yeni kasası çıktığında satıp dört çeker duster alma hayalim var ..Ama duster illaki yenilenicek ama ne kadar sürer bilmiyorum .Fikri olan varmı acaba böyle bir duyum bilen varmı.

2. M

MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ...

Ynt: MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ... Duster lerin çalması kolay mı oluyor acaba ,iki arkadaş çalındı demiş.
  3. M

Discovery 3 vs Land Cruiser

Arkadaşlar videoları izlerken denk geldim landcruiserleri en iyi arazi araçlarının başında bilirdim ama discovery bayağı fark atmış gibi görünüyor , sizce bu testler gerçekcimi yoksa taraflımı yapılıyor . http://www.youtube.com/watch?v=V05uNdqXqqU&feature=related...

4. M

Ben de aileye katıldım:) İŞte Dusterim... Ghostduster:)

Ynt: Ben de aileye katıldım:) İŞte Dusterim... Ghostduster:) Hayırlı olsun, bende ambiance 4*4 düşünüyorum ..Siyah tampon aklımı çeliyor acama tamponu saklamak amacıyla lacivertmi alsam diye düşünüyorum, birazdaha resim atabilirmisiniz..
  5. M

Freelander'in Arazi Performansı

Ynt: Freelander'in Arazi Performansı Arkadaşlar konuyla alakalı olmayacak ama yeni konu açmak istemedim bu freelander ların 2. elleri baya uygun geldi 30lira civarı iyi arabalar var,, yedek parça fiyatları nasıldır acaba , parça için örnek verebilen olursa sevinirim , iyi forumlar .

6. M

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Merhaba bende uzun süredir araba düşünüyorum duster güzel araç ama bağzı eksiklikleri insanın hevesini kırıyor , mesela iç mekanda kullanılan elemenlar , 1 ay önce incelemeye gittik beyaz model vardı gözüme çarpan şey çamurlukların iç tarafıda gövde rengindeydi ve basit...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri