Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni bir çift kabin 2016 2.8 hilux aldım. Bu tip çift kabinlerde biliyorsunuz arka kasalar kullanıma uygun değil. sadece arkdan yükleme yapılabiliyor.
aracın üstündeki kabini söküp arkaya bir kasacı yada demirciye, yanlardan kapak açmalı bir kasa yapmak istiyorum.
Sorum şu. Daha önce mevcut...
2015 model ve üstü 4*4 tek kabin L200 yada Hilux baktım bulamadım.
Özel siparişle ülkemize geliyor olabilir.
Tek kabin 4 çeker 2015 ve üstü araçlara kolay Monte edilip sökülen karavanlar olsa keşke.
Çift kabinlerde denge sorunu olabilir hissi uyandırıyor. tek kabinde daha büyük bir karavan...
Araç fiyatına değil de motor hacmine göre vergi alınmasını anlayamıyorum.
Bir ülkede yöneticiler halkın daha düşük güçte, daha performansı az araca binsin diye vergilendirme yapar mı ya.
Ne kaybeder ülke 1995 cc motor ile 4000 cc araçta aynı vergiyi alsa.
Ne olurdu 2016 yılında 15 değilde...
2016 yılında sadece 15 adet pajero satılmasına çok üzüldüm. 4 yılı aşkındır 2004 model pajero kullanıcısı olarak , ilerleyen yıllarda özellikle 2.elde pajero sıkıntısı çekmek istemiyorum.
Malum ülkemizdeki vergi sistemi yüzünden bu haldeyiz. Gönül isterdi ki her yıl 500 adet pajero yada...
Burada çözemedi usta. araba bir aydır yatıyor. yaz geldi gezmek binmek lazım.
Bu gece yada yarın sabah Ankaraya götürüyorum. keşke bir usta tavsiyesi gelse.
Servise gideceğim ve tedirginim
Tam olarak 2 yıl önce benzer sorunu yaşamıştım. aracımız 2000 devri geçmiyor ve acayip kara duman atıyordu.
O zaman da usta nasıl çözdüğünü bilmiyordu.
şimdi aynı sorun oluştu. ve birkaç kez normale döndü araç . bazen 2 bazen 5 km gidince tekrar aynı sorun.
Muhtemelen bugün bosch car...
Teşekkür ederim . Bahsettiğiniz yağların muadili hangileridir.
Bazı forumlarda yağın değişmesine gerek olmadığı da yazıyor.
Malum böyle küçük yerde usta bulmak da zor. Ne kadar yağı Nereden almam gerektiğini bilmiyorum.
filitreyi de nerden temin edebilirim.
Sırf 4 yıllık bakımını yapmak...
Yaklaşık 4 yıldır 2004 model 3.2 pajero sahibiyim.
Ordu ili Kumru ilçesinde yaşıyorum. Bir hafta önceden haber vermek şartı ile gelip burada yaylada arabayı test edebilirsiniz. ( bu istediğiniz çamura girin anlamında değil tabi)
Motor sesinden arazideki tavrına kadar kullanıcı ile bağ kuran...
Ynt: 2000 Devri Geçmiyor! Pajero 3,2 Gaz Yemiyor. 2000 Devri De Hiç Geçmiyor
Silindir kapağını değiştirdik gene aynı sorun var idi.
Sonra ne oldu ise sanırım usta şu egr denen şeyi söktü geri taktı sorun ortadan kalktı.
(silindir zaten kaçırıyor idi. Egzozdan gelen dumanda su buharı da var idi)
Merhaba.
Karadeniz'de, yayladan yaylaya karavan ile geçmek istiyorum. Yaklaşık 20 yaylayı bu şekilde dolaşma muradım.
Bu gezi sonunda da yaşadığım ilçeye yakın yerdeki birkaç yaylada karavan ile ikamet edeceğim.
Çift dingilli karavan çekme kabiliyetinde bir araca sahibim( pajero 3,2Did)...
Ynt: 3.2 Pajero 2004 Piyasası Ve Model Farklılığı
Her ürün alınabilir neden alınmasın.
Mesele model ve fiyatının uygun olması.
Bende sanırım 2/3 yıldır var. Gayet memnunum. 2004 model bendeki
Merhaba.
Aracım yaklaşık 3 aydır ara ara duman atıyordu ciddi manada. dumanda yağdan çok su buharı. Silindir kapağı çatlak diye düşünüyor müsait bir zamanda yaptırmayı planlıyorduk.
Bir gece karlı bir havada arabamı çalıştırdığımda feci bir şekilde duman atmaya başladı. Bu sefer ki su buharı...
Ynt: Piaggio Ape 50 Nasıl Bir Motordur ?
Merhaba
2 gündür bende bu modeli inceliyorum internet ortamında. Yakinen görmek nasip olmadı.
Siz aldınız mı yada araştırmanız ne aşamaya geldi.
Yılda 250 kg ile 10.000 km yapar mı acaba merak ettiğim bu- (üzerine 6 ev tüpü yerleştirip köylerde...
Ynt: 3.2 için kışlık vakumlu lastik öne mi arkaya mı takılmalı _?
Araç normalde arkdan çeker. frenlerin hepsi de disk
kış aylarıdna takıp yazın geri sökeceğim. ve kış şartlarında ön mü önemli yoksa arka mı ?
diyelim yerde kar-buz var önde olsa 4 çekerde daha rahat mı giderim ?
2004 model 3.2 için iki adet vakumlu lastik almak istiyorum. geçen yıldan kalma iki adet idare eder lassa competusüm var. vakumlu lastikleri öne mi yoksa arkdaya mı takmalıyım
Teşekkür ederim
Merhaba arkdaşlar. Ekteki resimde de görülen koltuk ısıtma mandalı-düğmesi bozuk. aracın önceki sahibinden 200 tl istemiş servis. ancak şimdi kendilğinden yaz ayında koltuk ısınınınca sökmek zorunda kaldım :( Bu parcayı daha uygun bir fiyata nasıl buluruz.