Arama sonuçlarınız

1. F

Hayatımdaki Asıl Sorunum, Fazla Kilolarım...

Beyfendi dr eric bergin ketojenik diyetini öneririm size, 97 kgydim, 56 kgye düştüm lise yıllarımdaki gibi, bu diyeti uygulayan herkeste gün boyu bitmeyen enerji de oluyor, esenlikle kalın.

2. F

Makalu Mu? Evolite Mi?

çok teşekkür ederim yorumunuz için, en azından evolite excamp olmalı çadır, diğer şekilde husky bizon 3 modeli uzun süredir içime sinmekte, loapla 5-10t fiyat oynuyor, koruma-kalite olarak aynıdır, model olarak içinize siniyorsa ciddi fark olacağını sanmam veya benim görüşüm loaptır mı...
  3. F

Makalu Mu? Evolite Mi?

merhaba arkadaşlar, önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde 1 arkadaşımla birlikte kaz dağlarında 2 kişi yapacağımız 2 hafta veya 1 aylık etkinlik için, sormaktayım sorumu, makulunun, huskye kalite açısından yakın olduğunu önceki sezon ürünlerinin aynısı olduğu gibi pozitif yorumlar okudum...

4. F

Muğla-milas Civarı Kamp Arkadaşı

milas civarında kamp işletmesinden ziyade bakir bir alanda kendi kampımı kurmak istiyorum araç olarak motosikletim var.Deniz kenarı göl kenarı veya nehir kenarı olabilir.çadır vs malzemelerim var 2 kişilik. bana cagankarasulu86@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.
  5. F

Muğla Civarı Kamp Yerleri

mrb ben de milasta oturuyorum işletme kamp alanlarını sevmiyorum ben de daha bakir ve sakin yerler arıyorum sana önerebileceğim muğlaya 2-3 saat mesafede olarak gürçamlar taşlık plajından sola kayalıklara doğru ilerleyince çamlık bi bölüm var çok güzel tavsiye ederi mmilasa gelip minibüsle...

6. F

Yeni Üyeyim :)

hlyztkn size bir mail gönderdim

7. F

Kampta Buzluk Mu Mini Dolap Mı

Ynt: Kampta Buzluk Mu Mini Dolap Mı derya abi yorumun için tşk ederim.Normal buz yaz günü 5 gün giderse güzel olur.Burası (muğla-milas) 55 000 nufuslu bir ilçe kuru buz bulabilirsem o daha güzel olur.Gaz dolumu derken klima gazı mı acaba.Sanayide nasıl araştırabilirim diye ondan soruyorum.Bir...
  8. F

Ynt: Kampta Buzluk Mu Mini Dolap Mı bilgiler için tşk ederim. tüplü dolapları da araştırıdm nette pek bulamadım.sanırım ztn 200-300 tlye alınmaz.Galiba yapacağım 5-7 günü geçirmemek kamp yerinde.Bazı sitelerdeki buz sandığının yüzde 80 performansla 5 gün dayandığı yazıyor da.
  9. F

arkdaşlar içine buz bataryası konan buzlukların 5-7 günde sadece yüzde 80 ısı kaybedenleri var.Fiyatları da normal migrostaki standart olanlara göre tuzlu.aklıma başka bir fikir geldi sordum. normal mini buzdolabi var zaten elimde. bir tane benzinli ya da dizel jeneratör alsam. dolabın yaktığı...

10. F

Kamp Hakkında

Ynt: Kamp Hakkında çadır onlardansa 50 tl iyi gibi. ama burda (muğla) akyaka orman kampında mesela çadır sizden olunca 30 tl 4 kişiye kadar kalabiliyorsunuz. elektrik ücreti dahil. artı büyük bir çadır için 4 kişiden fazla her bir kişi için 4 tl ek ücret ödeniyor. lavobo wc duş da dahil...

11. F

Pilli Haşere Kovucu

6-8 m2 alanda işe yaradığı söyleniyor 2 tanesi 25 tl fiyatı var. etkili olursa süper:) benzerini kullanmış bir arkadaş konuyu görüntülerse lütfen yorum yapsın. arılara etki ederse süper olur.yemek yemek çok problem oluyor kamp alanında. ürün linki...
  12. F

Kenelerden Nasıl Kurtulabiliriz.

kamp alanında kenelerden nasıl korunabilriz? losyonlar var bildiğim. benim aklıma evcil hayvanlar için olan tozlardan döksem çadırın etrafına ve girişine içeri girmesini önleyebilrim diye düşündüm. bir de haşereleri kovan sinyal yayan cihazlar var bunlar işe yarar mı pil ya da şarjla çalışanları...

13. F

Ağustos Ayında Kamp-gezi Arkadaşı

Ynt: Ağustos Ayında Kamp-gezi Arkadaşı mrb ben muğla-milaas'tan çağan mesleğim doğrudan satış 28 yaşındayım manevi değerler sevgi saygı benim için önem taşır. bu arada annem dedem ve bir amcam da öğretmendir.milasa 100 km çevresinde eşlik edebilirim.deniz kenarı kamp alanı olarak. burada...
  14. F

İsteğimi Karşılayacak Bir Çadır

Ynt: İsteğimi Karşılayacak Bir Çadır sizin aldığınız sitede vermediler mi acaba tamir kiti. gittigidiyorda falan husky burtonda tamir kiti de dahil diyorlar paket içeriğine.tşkler.
  15. F

Ynt: İsteğimi Karşılayacak Bir Çadır burton güzel. bazı modellerde onarım kiti de veriyolar yanında onlarda mantıklı geliyor bana.

16. F

Ynt: İsteğimi Karşılayacak Bir Çadır tşk ederim yorumunuza ben de husky düşünmüştüm genel olarak. fiyat performans olarak en iyi seçenek sanırm husky. bir de ege bölgesi için kaç mevsimlik uygun olur acaba? tşkler
  17. F

ege bölgesinde yaz-kış kullanabileceğim 2 kişi artı eşyalar tercihen 3 kişilik bir çadır olmalı sanrım. birçok modele baktım 3 ya da 4 tarafı pencereli dışarı çıkmadan dışarıyı gören model bulamadım. böyle bir model biliyor musunuz acaba? kamp tesisi bulunmayan ortamlarda dışarıdan bi ses...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

SON KONULAR

Geri