mrb ben de milasta oturuyorum işletme kamp alanlarını sevmiyorum ben de daha bakir ve sakin yerler arıyorum sana önerebileceğim muğlaya 2-3 saat mesafede olarak gürçamlar taşlık plajından sola kayalıklara doğru ilerleyince çamlık bi bölüm var çok güzel tavsiye ederi mmilasa gelip minibüsle ulaşım sağlayabilirsin b
ir diğer önerebileceğim yer ise geyik barajı yine milastan türbe köyü minibüsleriyle ulaşım sağlayabilirsin. yaylamsı bir yer çam ağaçlarıyla kaplı.Kamp arkadaşı arıyorum ben de bu arada onu da söylemek isterim yakın oturuyoruz diye dedim ulaşmak istersen mail adresim: cagankarasulu86@gmail.com
Ahh be dostum geç kaldık çok teşekkür ederim ama kimse cevap yazmıyor diye mesajlara bakmadım. Şimdi gördüm mesajını ve çok pişman oldum
Bende gidecek arkadaşlara ön bilgi olması amacı ile gördüklerimi paylaşayım belki faydalı olur.
Akyaka orman kampında geceliği 35 tl ye rezil bir kamp yaptım. (Şu konularda haklarını vermem lazım tuvaletler oldukça temiz, sıcak duş imkanı var, elektrik var, kamp alanı içinde market var, çalışanlar kibar insanlar, ormanın içinden denizi seyredebileceğiniz nadir yerlerden biri, kamp alanı içinde benim gibi sahili sevmeyenler için resmen doğal olarak tasarlanmış 6 - 7 tane küçük küçük süper taş koylar var, kısacası aile ile kamp yapılabilecek bol imkana sahip rahat ve güzel bir mekan denilebilir.)
Peki neden rezil bir kamptı ? Bu söylemimden kastım işletmenin sağladığı imkanların benim kamp mantığıma ters olması ayrıca daha mevsim doğru düzgün açılmamış olmasına rağmen etrafta epey bir insan vardı, denize uzaklığım 30 metre bile olmamasına rağmen çadırdan çıkarken ilk gördüğüm şey deniz değil kampı çevreleyen demir teller, -ya o tellere ne gerek var ya! Koyun muyuz biz. Taktım o tellere. Hadi bilinçsizce ateş yakan amatörlerden dolayı yer ateşi yasağını anladık ama sanırım kamp ocağı bile yasak, kamp alanı içinde bir market var. Markette; tost, çay, alkol gibi ıvır zıvır ne ararsanız var fakat günde en az 10 bardak çay içen benim gibi insanlar için epey tuzlu bir kamp oluyor (1 bardak çay 3tl). Ben daha yazarım ama sanırım ön bilgi olarak bu kadar yeterli.
Tekrar teşekkür ederim kale alıp cevap verdiğin için. Muğlada ikamet etmiyorum sırf orada kamp yapabilmek için 500 km yol teptim eğer tekrar yolum düşerse haber vereceğim dediğin yerlerde birlikte kamp yaparız belki