merhaba arkadaşlar, önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde 1 arkadaşımla birlikte kaz dağlarında 2 kişi yapacağımız 2 hafta veya 1 aylık etkinlik için, sormaktayım sorumu, makulunun, huskye kalite açısından yakın olduğunu önceki sezon ürünlerinin aynısı olduğu gibi pozitif yorumlar okudum genellikle.makakalu bird ve evolite elegant arasında kalmış durumdayım, şimdilik, bunun nedeni görsel olarak da makalunun husky birdle alakası yok gibi durması, evolite daha profesyonel duruyor sanki,
ürün linkleri şunlar:Evolite Elegant 3 Kişilik Çift Tente Çadır : : www.everestoutdoors.com
Makalu Bird 4 Mevsim 3 Kişilik çadır Mkl-12430 GittiGidiyor'da 248307787
yağmur ve rüzgar dayanımı en önemlisi sanırım, yorumlarınızı bekliyorum, bunlardan biri olabilir veya böyle bir etkinlik için çadıra daha fazla bütçe ayırmadan olacak iş değil, şu marka modeller arasında tercih yap diyebilirsiniz, şimdiden çok teşekkür ediyorum, iyi forumlar herkese.
ürün linkleri şunlar:Evolite Elegant 3 Kişilik Çift Tente Çadır : : www.everestoutdoors.com
Makalu Bird 4 Mevsim 3 Kişilik çadır Mkl-12430 GittiGidiyor'da 248307787
yağmur ve rüzgar dayanımı en önemlisi sanırım, yorumlarınızı bekliyorum, bunlardan biri olabilir veya böyle bir etkinlik için çadıra daha fazla bütçe ayırmadan olacak iş değil, şu marka modeller arasında tercih yap diyebilirsiniz, şimdiden çok teşekkür ediyorum, iyi forumlar herkese.