Arama sonuçlarınız

1. S

96 V6 ya LPG TAKTIRMA MALİYETİ

Değerli arkadaşlar; 96 model 2000 motor v6 alıyorum.hiç lpg takılmamış bir araç..benim buna lpg taktırmamın ortalama maliyeti ne olur? ayrıca lpg de hangi markayı tavsiye ederseniz...cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

2. S

2.0 V6 BU ÇAMURDAN ÇIKAR MI?

Ynt: 2.0 V6 BU ÇAMURDAN ÇIKAR MI? evet,tekerler tamamen gömülmüştü..araç sanki 4 yerinden beton harcıyla tutturulmuş gibiydi..o durumdan zannetmemki bi v6 veya başka bir araç çıksın.ama tecrübede çok önmeli bu durumlarda. ama çoğu yerde iş yapacağına inanıyorum v6 nın..
  3. S

2.0 V6 BU ÇAMURDAN ÇIKAR MI?

mesleğim icabı gittiğim bi köyde aşırı yağış dolayısıyla çamura battım.4 tekerde çamurun içine gömüldü kapılar açılmadı çamurdan.o an bir jeep almayı kafama koydum araştırmalarım sonucu vitara v6 2.0 da karar kıldım..şunu merak ediyorum,,4 tekeri birden boylu boyunca yutan o çamurdan v6...

4. S

Vitara v6 2.0 5k Düz Vites Arıyorum

Ynt: Vitara v6 2.0 5k Düz Vites Arıyorum ahmet bey o zaman v6 daha mantıklı geliyor insana..en azından bayma yapmaz rampalarda...bunların otomatik viteslerimi daha çok tutuluyor,,yoksa düz vitesmi ya da en azından siz hangisini tavsiye edersiniz..ayrıca aracı alacağımız ildeki suzuki...
  5. S

Ynt: Vitara v6 2.0 5k Düz Vites Arıyorum dün 1.6 jlx kullandım,,rampa tutuşu pek memnun etmedi beni..ya otomatik vitese alışık olmadığımdan anlayamadım,,ya da araca alışık olmadığım için.. bu amaçla v6 almak istiyorum..fikir aldığım kimselerde ısrarla 1.6 yı tavsiye ediyor..bu konuda kararsız...

6. S

Ynt: Vitara v6 2.0 5k Düz Vites Arıyorum çok temiz müzelerde bulunur doğru ama hayatı çamur,kar,dağlarda geçmiş bir v6 da kimse almaz istemez herhalde,,haksızmıyım ;)..ayrıca bu v6 ların üretiminin neden 98 de bittiğini bilen varmı?..1.6 jlx ler 2001 e kadar üretilmiş,,bunlar ise 98 de kesilmiş

7. S

temiz vitara v6 5k düz vites araç arıyorum..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri