Vitara v6 2.0 5k Düz Vites Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seloselo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,571

Etiketler

Ynt: Vitara v6 2.0 5k Düz Vites Arıyorum

http://www.sahibinden.com/search.php?a=8&&b[detay_277_min]=1995&b[detay_277_max]=1998&b[detay_2319][0]=62631&b[detay_287][0]=398&b[detay_287][1]=50911&b[detay_279][0]=33626&b[detay_280]=33628&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[pricecurr]=1&b[page]=1&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&c2=23747&c=23747&search_result_page_limit=20&sGaleri=1

bunu n tamamını kopyalayıp yapıştırın düz vites ,1995-1998 v6 lar size bakıyor oluçak.. ;D

15000-20000 tl fiyat aralıgında her şekli mevcut..

15 yaşındaki v6 ları ? 50binde yüzbinde bekliyorsanız hayal güçünüz kuvvetliymiş derim ;)

o kilometrede olanlarına hiç bakmayın silinmiştir kesin ..benden söylemesi..

hiç boya kaporta işlemi görmemişini arıyorsanız caponyada müzesinde olabilir bi bakın tek vesait gidiliyo galiba.. :smiley:

bi derdiniz ,sorunuz olursa ben buradayım yardımcı olurum . ;D :smiley:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-gercek-bir-arazi-canavari-34177360/detay

Oğuz abi o araçlardan biride benim sattığımdı km orjinal boya hata yok değişen yok yani müzelikti sanırım ;D ;D

cenkcc' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-gercek-bir-arazi-canavari-34177360/detay

Oğuz abi o araçlardan biride benim sattığımdı km orjinal boya hata yok değişen yok yani müzelikti sanırım ;D ;D
Bir tane de ben de var ..150 000 de daha boya yok , çekiç yok kız oğlan kız henüz ama her yerini elledim.... ;D ;D

en cok elleneni benimkimi ne ? satmaya kalksak seninki kötü yola düşmüş derler almazlar zaten ;D napalım..binelim bari derim . :smiley:

otomobil işinde 0-5 yaş nakit para
.....................5-10 yaş satılabilir belki para edebilir anlamında geciyor.
.....................10 yaş üstü antika son sahibi oldun demek..

arazi aracı olmasalar bizimkiler ..! onlarda aynı sonu paylaşacaklardı belkide.genede iyi rakamlar yapıyor.. :smiley:

Cenk senin hataylı abim niye neden satar ben anlamadım daha yeni aldı umdugunu bulamadımı ne?

Abi arkadaş ticaret yapıyormuş herhalde benden binicem diye aldı şeker bayramında arife günü alelacele sonra bayram sonu 23.000 e vermedim diye telefon açtı lastik vs sordu...

çok temiz müzelerde bulunur doğru ama hayatı çamur,kar,dağlarda geçmiş bir v6 da kimse almaz istemez herhalde,,haksızmıyım ;)..ayrıca

bu v6 ların üretiminin neden 98 de bittiğini bilen varmı?..1.6 jlx ler 2001 e kadar üretilmiş,,bunlar ise 98 de kesilmiş

seloselo' Alıntı:
çok temiz müzelerde bulunur doğru ama hayatı çamur,kar,dağlarda geçmiş bir v6 da kimse almaz istemez herhalde,,haksızmıyım ;)..ayrıca

bu v6 ların üretiminin neden 98 de bittiğini bilen varmı?..1.6 jlx ler 2001 e kadar üretilmiş,,bunlar ise 98 de kesilmiş
98 de 2000 cc dört silindirler çıktı...

dün 1.6 jlx kullandım,,rampa tutuşu pek memnun etmedi beni..ya otomatik vitese alışık olmadığımdan anlayamadım,,ya da araca alışık olmadığım için..

bu amaçla v6 almak istiyorum..fikir aldığım kimselerde ısrarla 1.6 yı tavsiye ediyor..bu konuda kararsız kaldım..2001 model 1.6 nın konforu 96 v6 da yokmudur yani..yada yakıtta(lpg li) 1.6 ya göre çok çok fazlamı yakıyor..tamam biraz fazla olabilir ama,bariz bi uçurum varmıdır

seloselo' Alıntı:
dün 1.6 jlx kullandım,,rampa tutuşu pek memnun etmedi beni..ya otomatik vitese alışık olmadığımdan anlayamadım,,ya da araca alışık olmadığım için..

bu amaçla v6 almak istiyorum..fikir aldığım kimselerde ısrarla 1.6 yı tavsiye ediyor..bu konuda kararsız kaldım..2001 model 1.6 nın konforu 96 v6 da yokmudur yani..yada yakıtta(lpg li) 1.6 ya göre çok çok fazlamı yakıyor..tamam biraz fazla olabilir ama,bariz bi uçurum varmıdır
1.6 piyasada çok olduğundan alımı satımı daha hızlı, yakıt,bakım vergi açısından biraz daha ekonomik.. Yakıtta çok az fark vardır ama asla bir uçurum yoktur...

ahmet bey o zaman v6 daha mantıklı geliyor insana..en azından bayma yapmaz rampalarda...bunların otomatik viteslerimi daha çok tutuluyor,,yoksa düz vitesmi

ya da en azından siz hangisini tavsiye edersiniz..ayrıca aracı alacağımız ildeki suzuki bayisine götürdüğümüzde orjinal km si olup olmadığını anlıyorlarmı

seloselo' Alıntı:
ahmet bey o zaman v6 daha mantıklı geliyor insana..en azından bayma yapmaz rampalarda...bunların otomatik viteslerimi daha çok tutuluyor,,yoksa düz vitesmi

ya da en azından siz hangisini tavsiye edersiniz..ayrıca aracı alacağımız ildeki suzuki bayisine götürdüğümüzde orjinal km si olup olmadığını anlıyorlarmı
Arazide genel tercih manuel vitestir ama kişiseldir tabii ki.. Km konusunda bilgim yok..

Sn.ustalar bunların dizelin den biraz bahsediniz de sayenizde bilgimiz olsun ..tercihler arasında hep yerini koruyor.şimdiden teşekürler.sizi dikatlice takip ediyorum.

2500 cc'lik V6'lar da alternatif olabilir belki. Ne de olsa 2000, 2001 gibi biraz daha yüksek model ve 100.000km'nin altında bulunabilme şansı da var...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR