Bir tane de ben de var ..150 000 de daha boya yok , çekiç yok kız oğlan kız henüz ama her yerini elledim.... ;D ;Dcenkcc' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-gercek-bir-arazi-canavari-34177360/detay
Oğuz abi o araçlardan biride benim sattığımdı km orjinal boya hata yok değişen yok yani müzelikti sanırım ;D ;D
98 de 2000 cc dört silindirler çıktı...seloselo' Alıntı:çok temiz müzelerde bulunur doğru ama hayatı çamur,kar,dağlarda geçmiş bir v6 da kimse almaz istemez herhalde,,haksızmıyım ..ayrıca
bu v6 ların üretiminin neden 98 de bittiğini bilen varmı?..1.6 jlx ler 2001 e kadar üretilmiş,,bunlar ise 98 de kesilmiş
1.6 piyasada çok olduğundan alımı satımı daha hızlı, yakıt,bakım vergi açısından biraz daha ekonomik.. Yakıtta çok az fark vardır ama asla bir uçurum yoktur...seloselo' Alıntı:dün 1.6 jlx kullandım,,rampa tutuşu pek memnun etmedi beni..ya otomatik vitese alışık olmadığımdan anlayamadım,,ya da araca alışık olmadığım için..
bu amaçla v6 almak istiyorum..fikir aldığım kimselerde ısrarla 1.6 yı tavsiye ediyor..bu konuda kararsız kaldım..2001 model 1.6 nın konforu 96 v6 da yokmudur yani..yada yakıtta(lpg li) 1.6 ya göre çok çok fazlamı yakıyor..tamam biraz fazla olabilir ama,bariz bi uçurum varmıdır
Arazide genel tercih manuel vitestir ama kişiseldir tabii ki.. Km konusunda bilgim yok..seloselo' Alıntı:ahmet bey o zaman v6 daha mantıklı geliyor insana..en azından bayma yapmaz rampalarda...bunların otomatik viteslerimi daha çok tutuluyor,,yoksa düz vitesmi
ya da en azından siz hangisini tavsiye edersiniz..ayrıca aracı alacağımız ildeki suzuki bayisine götürdüğümüzde orjinal km si olup olmadığını anlıyorlarmı