Arama sonuçlarınız

1. selcukuzanir

CJ5 Tuv Turk Muayene Problemleri ve Tecrubelerinizi Paylasirmisiniz

Ynt: CJ5 Tuv Turk Muayene Problemleri ve Tecrubelerinizi Paylasirmisiniz cok tesekkr ederm kuzne cok saol ilgin icin ozaman o tarafta yapmak gerek muayene islemini cok tesekkr ederm o zaman biraz yaklassin suan sanzimana bakiliyor debryaj balatasi degismesi gerekliymis yurur duruma gelince...

2. selcukuzanir

Ynt: CJ5 Tuv Turk Muayene Problemleri ve Tecrubelerinizi Paylasirmisiniz Sanirim herkes muayenesiz dolasiyor :) tesekkurler
  3. selcukuzanir

cj 7 ye yan çamurluk arıyorum yardımcı olabilecek kimse varmı?

Ynt: cj 7 ye yan çamurluk arıyorum yardımcı olabilecek kimse varmı? yok mu ?

4. selcukuzanir

CJ-5 Modifiye Yaptırmak İstıyorum

Ynt: CJ-5 Modifiye Yaptırmak İstıyorum bir an once bende halledebilsem muayene ve diger islemleride gezilere katilsam...iple cekiyorumm kazasiz belasiz ozgurce gezmeniz dilegiyle
  5. selcukuzanir

Jeep CJ5 için debriyaj balatası İstanbul 'dan en uygun nereden alabilirm?

Ynt: Jeep CJ5 için debriyaj balatası İstanbul 'dan en uygun nereden alabilirm? Ulus oto Ali abi'den alınıyor .... Ünal abiylede görüştm herkese çok tşk ederim... saygılar

6. selcukuzanir

Ynt: Jeep CJ5 için debriyaj balatası İstanbul 'dan en uygun nereden alabilirm? Ok Ünal abiyi arıycam bugun çok teşekkürler yardmlarınz için hoscakaln

7. selcukuzanir

8. selcukuzanir

Merhabalar CJ5 imi calisir duruma getirdim ancak ustalardan muayene icin en cok sorun yasayan kisimlari burada paylasmalarini istiyorum birde istanbulda hangi muayene istasyonundan kolayca gecebiliriz CJ5 lerimizle cok dusundugum bir konu mesela adamlarin araci calistirabilecegindan bile...
  9. selcukuzanir

CJ Şase Numarası

Ynt: CJ Şase Numarası abi nedir durum benimde muayenem var yakinda yaptiriyorum sagini solunu ama korkuyorum sacma sapan seyler cikarirlarmi diye bilemiyorum lutfen bilgilerini paylasirmisn tskler

10. selcukuzanir

Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler.

Ynt: Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler. mukemmel gorunuyor ellerinize saglik keyifli surusler diliyorum...

11. selcukuzanir

CJ - 5 ve CJ - 7

Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7 harikaymis :D
  12. selcukuzanir

CJ-5 Modifiye Yaptırmak İstıyorum

Ynt: CJ-5 Modifiye Yaptırmak İstıyorum herkese selamlar bende 77 model CJ-5 imi calistirmis bulunuyorum ancak bir suru eksik ve gedigi var suan yurur durumda ama muayenesi gecti tabi muayeneden onceki bir cok eksigi benim kendi basima halletmem gerekiyor malum maddi olarak cok guclu degilm ufak...

13. selcukuzanir

İstanbulda Hangi Jeep Özel Servisini Önerirsiniz? Neden?

Ynt: İstanbulda Hangi Jeep Özel Servisini Önerirsiniz? Neden? acıkcası güzel cevaplar olsaydı cok işime yarıcaktı başlık CJ5 im var yatıyor ucuk fiyatlar yuzunden onu tekrar yolda görmek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri