Arama sonuçlarınız

1. ozdemir_55

Service Esp System Uyarısı Çözümü

Aynı sorundan şuan muzdarip durumdayım aküyü de değiştirdim varta 90 amper taktırdım gene devam ediyor sorun. Muhtemelen tesisatta kaçak var. Birde kontağı 1 kere çevirince system check uyarısı çıkıyor. Bu arada konuyu hortlatmış oldum ama forum da gezerken denk gelince yazayım dedim

2. ozdemir_55

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Yakıt değerlerini görünce terrano hevesim artıyor tam benlik araç. Yüksek konforlu donanımlı dahası fiyatına göre alınabilecek en iyi araba. Neyse araç alınca sizlerin bilgelerinizden daha fazla faydalanacağım inşallah kalın sağlıcakla Allah kaza bela vermesin
  3. ozdemir_55

Çok sağolun teşekkür ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. ozdemir_55

Bende 3.0 dizel düşünüyorum artık km biraz fazla olacak gibi düşük km li yok ama o da motor yürür sağlam olduktan sonra onlarda çok önemli değil sakin sakin kullanıp giderim diye düşünüyorum.
  5. ozdemir_55

35-40 kuruşmu yakıyor benim x35 daha fazla yakıyor. O da 7 koltukmu? Gerçi bana otomatik lazım ama yakıt gerçekten düşükmüş dizeller nasıl acaba? Ben dizel otomatik için 50-70 kuruş gözden çıkardım. Parça konusu pek dert değil sonuçta çok zorlamadan kulanacam biraz uzun yol biraz uzun yol biraz...

6. ozdemir_55

Üstadım verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. En çokta fiyat konusu cazip geliyor yani terrano fiyatlarına artık lada niva alınabiliyor ancak. Yani önceleri vitara bakıyordum görüntü olarak çok beğeniyordum ama fiyat olarak terrano dan pahalı o paralara ortalama terrano almak daha mantıklı...

7. ozdemir_55

Hoçam teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Otomatik isteme sebebim eşimde kullanması için. Manuel zor oluyor. Şöyle fazla zorlamadan kullanacağız biraz uzun yol biraz şehir içi. Yıllık 5 bin km yi geçmem onun için 3.0 dizel yada 2.7 dizel almayı istiyorum. Uzun yolda fazla sıkıştırmadan...
  8. ozdemir_55

Tüm arkadaşlara selamlar. Bende x35 imi satıp terrano almayı düşünüyorum önceden tercihim vitara idi ama fiyat olarak terrano dan pahalı boyut olarak ise küçük. Birde tüp var 4 kişilik aile için yetersiz kalır bu yüzden yönü terrano ya çevirdim dizel otomatik olacak gibi. Seneden seneye bi uzun...
  9. ozdemir_55

Vitara HDİ 2.0 JLX ' in uzun dönem izlenimleri

Ynt: Vitara Hdi 2.0 Jlx ' İn Uzun Dönem İzlenimleri Birde vitara ile ilgili internet te video veya foto paylaşımı neredeyse hiç yok Çağlar sizin kendi paylaşımınız varmı bu araçlarla ilgili varsa nerden nasıl takip edebiliriz???

10. ozdemir_55

Vitara HDİ 2.0 JLX ' in uzun dönem izlenimleri

Ynt: Vitara Hdi 2.0 Jlx ' İn Uzun Dönem İzlenimleri Herkese selamlar Çağlar bey uzun süredir vitara takip ediyorum özellikle 1.6 takip ediyordum fakat bu paylaşımınızdan sonra 2.0 HDI dizele yöneldim diyebilirim ama sizinde söylediğiniz gibi vitara hakkında ne doğru düzgün Kullanıcı yorumu var...

11. ozdemir_55

Vitara 1.6 mı yoksa 2.0 mı ?

Ynt: Vitara 1.6 mı yoksa 2.0 mı ? bi zahmet resimlerinide paylaşırsanız müteşekkir olurum. bayılıyorum vitaraya. Teşekkürler..
  12. ozdemir_55

Vitara 1.6 mı yoksa 2.0 mı ?

Ynt: Vitara 1.6 mı yoksa 2.0 mı ? hocam vitarayı kaça aldınız orijinal kilometremi 60 bin :o çoook iyiymiş hayırlı olsun.

13. ozdemir_55

Vİtara JLX Yol Bilgisayarı

Ynt: Vİtara JLX Yol Bilgisayarı çok hoş olmuş vitaranın en önemli eksiği yol bilgisayarıydı bence mükemmel emeği geçenlerin eline sağlık...
  14. ozdemir_55

VİTARA HDİ 2.0 DİZEL DEBRİYAJ SORUNU.

Ynt: VİTARA HDİ 2.0 DİZEL DEBRİYAJ SORUNU. herkese selamlar. bende bu vitara hdı lerin yakıt tüketimini merak ediyorum senelik vergisi ne kadar?? ???
  15. ozdemir_55

SATILDI - Suzuki Vitara 1,6 JLX 2000 Model

Ynt: SATILDI - Suzuki Vitara 1,6 JLX 2000 Model üstadım verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. bu durumda beklentilerimi karşılar diye düşünüyorum çünkü fazla bi beklentim yok araçla offroad yapmayı düşünmüyorum daha çok hobi benimkisi. artık sizinki gibi temiz bi vitara bulursam...

16. ozdemir_55

SATILDI - Suzuki Vitara 1,6 JLX 2000 Model

Ynt: SATILDI - Suzuki Vitara 1,6 JLX 2000 Model öncelikle tüm gezenbilir üyelerine selamlar. hocam arabaya üzüldüm tam benlik bi rarbaymış ama yabancıya gitmemiş saylır yine bir doğa sever almış olması sevindirici. hocam güncel olarak bu araçları kullanan gezenbilir üyesi arkadaşlar bu...
  17. ozdemir_55

suzuki vitara almak istiyorum

Ynt: suzuki vitara almak istiyorum aracınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın üstadım resimleri bekliyoruz merak ettim doğrusu. ???
  18. ozdemir_55

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... huuuuu!!! gerçekten mükemmel videolar. tüm emeği geçenlere teşekkürler. bu sayfada bu tür videoları daha çok izlemek isteriz.. SAYGILAR...

19. ozdemir_55

Ynt: suzuki vitara almak istiyorum iyi hocam bunu bilmek beni daha kararlı yaptı. yani bu araçları baya zamandır takip ediyordum platonik bi bağ oluştu araçala aramızda fakat tam olarak fikir sahibi olamadım ancak sizlerin sayesinde ve bu siteden takip ettiğim kadarıyla aklımdaki soru...
  20. ozdemir_55

Ynt: suzuki vitara almak istiyorum hocam arazi den kasıt hafif doğa şartları için istiyorum zaten az çamur az kar hafif engebeli arazi şartları için hemde aile için düşünüyorum açıkçası. fazla zorlamyı düşünmüyorum.2. v6 lar bana biraz büyük gibi geliyor.1.6 ideal diye düşünüyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri