VİTARA HDİ 2.0 DİZEL DEBRİYAJ SORUNU.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amigo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,771

amigo

Carpe Diem !
Yer
ADANA
Selam arkadaslar 2002 model bir vitara hdi dizel aracım var debriyajımın sertlesmesiyle birlikte yetkili servisten set olarak fiat aldım tam 1000 tl istedi el emegi hariç cok şaşırdım özel servislere sordum 800 ile 1000 arası para istediler neden pahalı diye sordugumda bu modeller böyle diyorlar :smiley:) baskı balatayı söktükden sonra üzerindeki numaraları aldım basladım arastırmaya buldumda ...

marka valeo
no: 826470
fiatı bizim sitelerde 400- 500 tl
rotan otoda ise 149.tl dir

bigalı mustafa kardesim bilginize :smiley:)asagıdaki ling valeo katalogudur bütün aracları kapsamaktadır..

http://download.fwheel.com/KATALOG/Valeo/EMB_950209_CLUTCHES_2004.pdf

asagıdaki fiat rotan oto dan alınmıstır ..internet uzerinden

826470 TAKIM VITARA 2.0TD 02/02> 149,80

ROTAN OTO TLF: 0 312 386 22 86

http://www.rotanoto.com.tr/tr/

Etiketler
Ynt: VİTARA HDİ 2.0 DİZEL DEBRİYAJ SORUNU.

Hamdi bey ekonomik çözümü bulup, paylaştığınız için teşekkürler. :-* ;D

herkese selamlar. bende bu vitara hdı lerin yakıt tüketimini merak ediyorum senelik vergisi ne kadar?? ???

Hamdi beyin konusunu kirletmezsek ben bir kaç kelam edeyim.
Kitapçığında 5,4 litre /100km yazmakla birlikte ş.içi, ş.dışı 6-8 litre arasında değişmektedir.
Bu bilgiler 30" lastikle kendi aracımın verileridir. Vergi konusu 2.0 motorlu herhangi bir binek araç ne ödüyorsa o orandadır.
Zira aynı aracın 2002 ve 2003 modelleri mevcut olup, yaş hesabına göre değişiklik gösterir.

Selam hıdır sahipleri son olarak orjinal debriyaj telini bulamadım ..eskisini cıkarttıgımızda ustam ibrahim bey konuya hemen cözüm getirdi ..bildigimiz şahin debriyaj halatı oluyor hatta eskisinden daha yumsak oldu :smiley:) boy olarak aynı fiatı ise 10 tl herkese saygılar yaklasık 1 ay oldu kullanıyorum inanın 1 kez taktıgımızda ayar yaptık hala aynı ayarda her turlu kosulda denedim milim oynamadı ayarı (japon kardesler duymasın) iyi aksamlar:smiley:)

hamdi abi bilgileri paylaştıgın için teşekkür ederim birde toyota hilux debriyajını sorarmısın o aldıgın adamlara 2011 toyota hilux 4x4 baskı balata seti şükür arabamız sıfırda aklımızda dursun.....saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri