Vitara 1.6 mı yoksa 2.0 mı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan benbekirya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,584
Ynt: Vitara 1.6 mı yoksa 2.0 mı ?

usilay' Alıntı:
selam arkadaşlar adım umut ankarada yaşıyorum. doğa ve av tutkunuyumdur
aranıza yeni katalım 2000 1.6 5k jlx vita aldım ilginçtir ama orjinal 60.000 kilometrede
smiley.gif

aracımdan çok memnunum ancak keşke 2000 motor otomatik V6 alsaydım dedim. araç alacak arkadaşlar ısrarla söylüyorum 2.0 V6 ya bakmadan 1.6 almasınlar...
hocam vitarayı kaça aldınız orijinal kilometremi 60 bin :eek: çoook iyiymiş hayırlı olsun.

Etiketler

eyvallah üstat...
bu arada yeni sipariş verdim 195x80x15 lassa competus A/T lastik alıyorum... sizce nasıl lastik iş görür mü? herkes bf gudric diyor ancak bf artık bu ebatlarda üretmeceğini duyurmuş

21.000 e aldım değişen yok bel altı (çizikten) boyalı... güneş yanığı vs yok kapalı garajda muhafaza edilmiş... ama boş bir araç yavaş yavaş araziye hazırlayacağım:smiley:

usilay' Alıntı:
eyvallah üstat...
bu arada yeni sipariş verdim 195x80x15 lassa competus A/T lastik alıyorum... sizce nasıl lastik iş görür mü? herkes bf gudric diyor ancak bf artık bu ebatlarda üretmeceğini duyurmuş
Aracınız hayırlı olsun.
Ben yıllardır Competus kullanıyorum. Karda fena değil ama çamurda özellikle yapışkan çamurda hiç iş yapmıyor.
Ebad olarak 195-80 orjinal ebattır fakat 215-80 de araçta herhangi bir tadilat yapmadan sorunsuz kullanılabilir, araç 1.5 cm daha yükselmiş olur.
Km sayacı daha doğru gösterir.

teşekkür ederim iyi bir bilgi ancak biraz geç oldu çünkü 195x80x15 ebat siparişini verdim salı günü takılacak... umarım çamurda çok sorun çıkartmaz

veteriner' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun.
Ben yıllardır Competus kullanıyorum. Karda fena değil ama çamurda özellikle yapışkan çamurda hiç iş yapmıyor.
Ebad olarak 195-80 orjinal ebattır fakat 215-80 de araçta herhangi bir tadilat yapmadan sorunsuz kullanılabilir, araç 1.5 cm daha yükselmiş olur.
Km sayacı daha doğru gösterir.

bi zahmet resimlerinide paylaşırsanız müteşekkir olurum. bayılıyorum vitaraya. Teşekkürler..

en kısa zamanda paylaşacağım bu ara işlerim biraz yoğun ancak haftasonu paylaşacağım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri