Arama sonuçlarınız

1. Ş

SsangYong - Samsun; Erçal Plazada Hizmete Girmiştir

Ynt: SsangYong - Samsun; Erçal Plazada Hizmete Girmiştir inş öyle olur ve doğru at az kayıp olur ama genede söylediğim gibi bu fiyatlara başarılı çalışma bu arada c 200 konusunda bilgisi olan var mı geldi mi gelmicek mi ? ben aldığımda aracı bana temmuzda tanıtımı olucak falan demişti ymy...

2. Ş

Ynt: SsangYong - Samsun; Erçal Plazada Hizmete Girmiştir inş dediğiniz gibi yükselişe geçmiştir yoksa yanlış ata oynamış olmuş olucaz... tabi şuana kadar bi memnuniyetsizlik olmadı inş böylede devam eder
  3. Ş

Ynt: SsangYong - Samsun; Erçal Plazada Hizmete Girmiştir vallaa 20000 bakımını nasıl oraya gıdecem dıyodum tesaduf istanbulda işim vardı orda ücretsiz yaptırdık artık rahat rahat erçallara gideriz teşekkürler bilgileriniz

4. Ş

Ynt: SsangYong - Samsun; Erçal Plazada Hizmete Girmiştir en azından düzgün bir ortam olmuş eski servis hezimetti nasıl oraya servis yetkisi vermişlerdi şaşırmıştım zaten teşekkürler
  5. Ş

Ynt: SsangYong - Samsun; Erçal Plazada Hizmete Girmiştir eski servis kapandı mı artık

6. Ş

Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında

Ynt: Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında tekrardan merhaba inş herkezin bayramı mutlu ve istediği gibi geçmiştir. bayram suresınceki seyahatimde gaza fazla basmamakla araç 100km hızı görmedi %90 şehir dısı 986 km yaptı ve sarı ışığı yandı. iyi bir deneme oldu ve araç beni memnun etti .actyon...

7. Ş

Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında

Ynt: Ssangyong Actyon 4x2 Hakkında merhaba arkadaşlar konu biraz actyon sınıfıyla ilgili ama servis ssanyong benim 4*2 actyon sports marka aracım var. tuzla ymy otomotıve goturuyodum bence gayet basarılı idi ancak suanda samsunda ikamet ediyorum burdaki servis için aynılarını söyleyemiyeceğim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri