Arama sonuçlarınız

1. O

Nemrut Harran Şanlıurfa Halfeti Gezimiz

Nemrut - Atatürk Barajı - Harran – Şanlıurfa – Halfeti – Gaziantep 3 Mayıs 2014 tarihinde Ankara’dan Niğde’ye gidip geceyi bacanağım da geçirdikten sonra sabah saat 06:00’da kalkıp Kahta’ya Nemrut’a gitmek üzere yola çıktık. 1.Gün Kahta için Adana, Nur Dağı, Narlı/Kahramanmaraş, Pazarcık...

2. O

KAŞ PATARA KAPUTAŞ ve MEIS

PATARA-KAPUTAŞ PLAJI- KAŞ-KALKAN ve MEİS ADASI Bütün bir yaz sezonu nereye gidelim diye düşünürken daha önce araştırdığım Kaş Bölgesi otellerini listeleyip sıraya arayıp en uygun fiyatı veren yere evlilik yıl dönümünü de kapsayacak şekilde 9–13 Eylül 2012 tarihlerinde Patara, Kaputaş plajı...
  3. O

Prag Viyana Budapeşte hakkında yazılmayanlar

28 Nisan -3 Mayıs 2012 tarihleri arasında eşim ile birlikte Orta Avrupa’daydık.. Baştan sona daha önceden İtalya turunda olduğu gibi kendi turumuzu kendimiz planladık. İstediğimiz yerde durduk ,istediğimiz yerde yedik/içtik ,hiç kimseyi beklemedik, hiç kimseye bağımlı kalmadık. Extra ödemedik...

4. O

Güneydoğu Anadolu’nun İncileri ; Hasankeyf, Mardin, Midyat, Urfa

Mardin ve Midyat'a gidiniz Mardin'e gitmek için ideal tarihlerin Nisan- Mayıs veya Eylül-Ekim aylarından birini seçerseniz hava sıcaklığı /serinliği bakımından uygun olur rahat gezersiniz tavsiyelerine uyarak. 1-3 Nisan 2011 tarihinde eşim ile birlikte Mardin’deydik. Mardin’i tam anlamıyla...
  5. O

İtalya Gezi Notlarında Yazılmayanlar

PARDON CANER BEY 24-31 Ekim için HERTZ 1 hafta FCO alış ve bırakış 304 Eoro Fiat Panda 78 Euro GPS bu normal sayılır. E71 Cep telefonu veya benzerleri avrupa haritalı iş görür. bilginize İyi geceler Okan UZUN

6. O

Selam Caner Bey Ben Tomtom u buradan alıp gittim Niye derseniz zaten almayı planlıyordum Vatan Bilgisayar KVd bizden kampanyası yapmıştı fiyatı 338 tl idi. İtalya'da GPS kira bedeli olarak günlük 5-10 Euro ödeyecektim 1 hafta da zaten 100 Tl civarı benden gidecekti . Şimdi sizin için HERTZ WEB...

7. O

Ynt: İtalya Gezi Notlarında Yazılmayanlar Selam İlginize ben de çok teşekkür ederim. Özellikle öğrenmek istediğiniz konuları belirtirseniz daha detaya inebilirim Araç kiralama işlemi için HERTZ veya BUDGET WEB SİTESİNDEN rezervasyon yapabilirsiniz önceden yapmanız çok iyi olur çünküaraç...
  8. O

:) Merhaba İtalya veya başka bir ülke tura bağımlı kalmadan kendi turunuzu kendiniz düzenleyebilirsiniz . Bunun için biraz İngilizce'niz olması yeterli...İnternetten Uçak bileti alarak, otellerinizi beğenerek rezervasyonunuzu yapabilir. Otonuzu kirayalabilirsiniz. Baştan sona kendi turumuzu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri