Arama sonuçlarınız

1. ROMAZ

Chevrolet Tahoe 95-99 Arası Mı Grand Cherokee 5.2 V8 96-99 Mu?

Ynt: Chevrolet Tahoe 95-99 Arası Mı Grand Cherokee 5.2 V8 96-99 Mu? Bu soruların cevaplarını bende çok merak ediyorum o yüzden cevap yazmak istedim bilen varsa paylaşırsa seviniriz..

2. ROMAZ

Cherokee Almayı Düşünüyorum, Tavsiyeleriniz?

Ynt: Cherokee Almayı Düşünüyorum, Tavsiyeleriniz? Levent bey kafamda ki soru işarareti gitmiştir ilginize tşk ederim.99 model yada 2000 bakıcam o zaman tekrar tşk.ler..
  3. ROMAZ

Ynt: Cherokee Almayı Düşünüyorum, Tavsiyeleriniz? Mert bey ilginiz için tşk. ederim 2001 model için toplam 1 yılda 1000+1000 = 2000 TL ödeyeceksem bir tane buldum onunla konuşucam.Ama eklediğim resimde ( motorlu taşıtlar vergi dairesi sitesinden ) rakam daha farklı çıkıyor sanırım o o zaman...

4. ROMAZ

Ynt: Cherokee Almayı Düşünüyorum, Tavsiyeleriniz? Şimdi daha önceden kasko yaptırdığım yerle konuştum 2001 model WJ için 2000 TL kaskosu tutuyor yıllık.Peki vergisi %5 lik indirimden yararlanıldığı zaman yıllık vergi ne tutar bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum..
  5. ROMAZ

Ynt: Cherokee Almayı Düşünüyorum, Tavsiyeleriniz? Tşk ederim saolasın inşallah bende bir an önce kavuşurum WJ ime :) Bu arada özel msj attım bu konuda bilgilendirirsen çok memnun olurum tşk.ler..

6. ROMAZ

Ynt: Cherokee Almayı Düşünüyorum, Tavsiyeleriniz? Geçmiş olsun..Dediğim gibi WJ kasa almayı düşünüyorum tavsiyelerini bekliyorum..

7. ROMAZ

Ynt: Cherokee Almayı Düşünüyorum, Tavsiyeleriniz? s40euro nerdesin bende seni bekliyordum taze taze bilgi vermen için :)
  8. ROMAZ

Ynt: Cherokee almayı düşünüyorum yardım ve bilgi rica ediyorum... Levent bey tekrar teşekkürler ilginiz için.. 28.000 TL ve temiz gözüküyor, sizin yazdığınız 2000 TL altı aylık dilimmidir? Benim gönderdiğim resimlerde ki bilgiler doğrumudur araştırdığım bilgiler.. Valla modifikasyonu seven...
  9. ROMAZ

Ynt: Cherokee Almayı Düşünüyorum, Tavsiyeleriniz? Kasko değer..

10. ROMAZ

Ynt: Cherokee Almayı Düşünüyorum, Tavsiyeleriniz? İlginiz için ve bilgiler için tşk ederim.Benim niyetim yaş olarak biraz küçük olsun uzun yıllar binebileyim istiyorum o yüzden 2001 i tercih etmek istiyorum ama vergi olayında da araştırdığım bilgileri aşağıda paylaşıyorum...

11. ROMAZ

Ynt: Cherokee Almayı Düşünüyorum, Tavsiyeleriniz? 2001 model 108,000 de buldum mesela sizce alınılabilir mi tabi servise gösterdikten sonra..
  12. ROMAZ

Ynt: Cherokee Almayı Düşünüyorum, Tavsiyeleriniz? Levent bey bilgileriniz için çok tşk ederim saolun.Anadolu yakasında ikamet ediyorum off road olarak çok ağır olmamak kaydıyla yapmayı düşünüyorum çünkü gezmeyi ve doğayı seviyorum tşk.ler..

13. ROMAZ

Merhaba arkadaşlar kısmet olursa bu hafta WJ kasa Cherokee almayı düşünüyorum ama kafam biraz karışık.Forumda nelere dikkat etmeliyim bilgilerini okudum ama atladığım yerler olabilir sizin tavsiyelerini nelerdir?Birde 99 model mi yoksa yaş itibariyle 2002 model mi almalıyım,2002 model de vergi...
  14. ROMAZ

opel corsa aracıma navigasyon çalışmam süperr

Ynt: opel corsa aracıma navigasyon çalışmam süperr Güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık..
  15. ROMAZ

1984 Chevrolet Suburban Yavaş Yavaş Toplanıyor

Ynt: 1984 Chevrolet Suburban Yavaş Yavaş Toplanıyor Maşallah çok şık olmuş Kocaoğlan :)

16. ROMAZ

Kişisel Galeri ( AYCA )

Ynt: Kişisel Galeri ( AYCA ) Çok güzel kareler elinize sağlık..
  17. ROMAZ

L 200 göreve hazır (6 cm yüksetme)

Ynt: L 200 göreve hazır (6 cm yüksetme) Aracınzı hayırlı uğurlu olsun,güzel bi çalışma emeğinize sağlık bol çamurlu günler..
  18. ROMAZ

Bu Araca Bayıldım

Ynt: Bu Araca Bayıldım Gerçekten 10 numara helal olsun :)

19. ROMAZ

"bu arabanın içine şeytan kaçmış"

Ynt: "bu arabanın içine şeytan kaçmış" Evet bence de akışmetreyi bi kontrol ettirin zira eski arabamda akışmetre arızalı olduğu için bende sorun yaşamıştım.İnşallah çözersiniz sıkıntılı bi durum..
  20. ROMAZ

İlginç Off-Road Fotoğraflarını Paylaşalım

Ynt: İlginç Off-Road Fotoğraflarını Paylaşalım Çok güzel resimler ve bilgiler.Paylaşım için teşekkürler ellerinize sağlık..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri