Arama sonuçlarınız

1. C

Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) Yapmayın - etmeyin:) Mevlana sadece insanı bir çağrı yapmıştı... Ben bu çağrının pek hayra alamet olmadığını hissedyorum sanki.. amanın allah muhafaza gece soguk, insan ısınmak isteyebilir ne olur ne...

2. C

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) Daha öncede ''Bize rağmen Kuzey Irak'ta bir Kürt Devleti kurulamaz' açıklaması yapmıştık ve ne tesadüftür bu açıklama sonrasında Eşref Bitlis'in ve Bordo Berelilerin olduğu Casa uçağı düşmüş ve hepsi şehit...
  3. C

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) Yıllardır söylenir yalızır çizilir - Teror dağda bitmez, teror hem dağ da hem şehir de hem de Irak'ta biter. Bu işin bu noktalara geleceğinin sinyalleri verilmişti belliydi. Askeri birliklerimiz saldırı...

4. C

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) ŞEREFSİZLER - allah belalalarını versin. Yıllar önce olan 33 şehit olayından sornaki en büyük kaybımız. Lanet olsun, şerefsizler.
  5. C

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) Arkadaşlar haftasonu için hava tahmini olan var mı? Yalova için gece 8 derece veriyor hava durumu - kamp alanına daha önce gitmediğim için gidenler var ise tahmini bir hava durumu verir ise iyi olur - ona göre...

6. C

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) Eğer bir aksilik olmazsa Cumartesi sabah 07:00 vapuruna katılacağım ben de.. Heycan dorukta:)

7. C

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) Eyvallah hocam.. Bekliyoruz...
  8. C

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) Arkadaşlar Selam, Bu kamp ile ilgili önceki sayfalarda bir çok detay belirtilmiş ama organize eden arkadaşlarımız bu kampa benim gibi ilk defa katılacak olan arkadaşlar için bir kez daha toparlayıp bir detay...
  9. C

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) Listeye beni de ekleyin arkadaşlar... Şimdi sen kimsin diyeceksiniz:) Tunç Çokkeser - VX 100

10. C

Toyota Land Cruiser VX 100 Yükseltme Kiti - YARDIM!!!

Ynt: Toyota Land Cruiser VX 100 Yükseltme Kiti - YARDIM!!! Çok teşekkür ederim bilgiler için.. Aracın üzerine çelik tampon ve diğer arazi ekipmanları konuluyor olacak... Bu durumda ön torsiyonlar değişecek... 4 amartisör, 2 yay ve torsiyon çubukları zorunlu kit elemanları... Aracın salınımını...

11. C

Ynt: Toyota Land Cruiser VX 100 Yükseltme Kiti - YARDIM!!! Yaacağım işlem ön torsiyon abrları + arka helezonlar+ 4 adet amortisor.. ancak burda maximum 2,5cm yükseklik elde edeceğim bilgisi veriliyor yurtdışı sitelerinden. Ben min 5cm yükseltmek istemekteyim... Ön tarafı torsiyon ile 5cm...
  12. C

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi Katalog çekimi gibi olmuş - hakkaten çok güzel duruyor... bol bol tadını çıkarın....

13. C

Bütün Arazi Araçlarında Bulunması Gereken Bir Ekipman

Ynt: Bütün Arazi Araçlarında Bulunması Gereken Bir Ekipman Harika bir ürün ancak çok ama çok pahallı - yani belki bir yıllığına bir Trükiye yada Avrupa turuna çıkmayı planlasam belki düşünülebilir ama en ucuzu bile neredeyse bir araba parası... Belki bizim Türk ustalarımız bunun benzeri...
  14. C

Ynt: Toyota Land Cruiser VX 100 Yükseltme Kiti - YARDIM!!! Diff drop kit tam oalrak ne işe yaramakta? açoso değişen akslara eski açılarını kazandırıyor sanırım?
  15. C

Ynt: Toyota Land Cruiser VX 100 Yükseltme Kiti - YARDIM!!! hmmm - Iron man ve TJM de 25mm olarak veriliyor.. Tar oto ile konuştuğumda da 25mm oalrak söylenmişti diye hatırlıyorum.... 5cm gayet iyi o halde...

16. C

Ynt: Toyota Land Cruiser VX 100 Yükseltme Kiti - YARDIM!!! Haklısınız aslında... Bir de şunu sormak istiyorum, Old Man EMU da 2'' yok dediler bana, 2,5cm olduğu soylenmekte...?
  17. C

Ynt: Toyota Land Cruiser VX 100 Yükseltme Kiti - YARDIM!!! ben yükseltme işlemini 33'' lastik kullanımından çok arazi kullanımında kolaylık elde etmek ve aracı biraz daha görsel olarak yüksek kılabilmek için istemekteyim... Bu arada 2'' hangi markanın kitini kullanmaktasınız?
  18. C

Ynt: Toyota Land Cruiser VX 100 Yükseltme Kiti - YARDIM!!! Sorduğum şey 2,5cm üstünde yükseltme kitleri var mıdır? Aslında bu konuda farklı bir forumda yazmıştım, yaptıgım araştırmalar sonucu 2,5cm üstü yükselte kit olarak bulunmuyormus. Ya kupe yükseltme yapılıyor yada tüm sistem...

19. C

Ynt: Toyota Land Cruiser VX 100 Yükseltme Kiti - YARDIM!!! Arkadaşlar yok mu bu konuda bilgisi olan yada tecrübe etmiş fikir paylaşacak birisi ?
  20. C

Arkadaşlar Merhaba, Yeni aldığım 2000 model Toyota VX 100 aracım için yükseltme kiti arayışındayım - daha önce bu konu ile ilgili forumda yazılı birşeyler yada açılmış bir konu başlığı var ise mazur görün çünkü çok aradım ama bulamadım... Yaptığım araştırmalar da yükseltme kiti için Old Man...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri