Arama sonuçlarınız

1. adanalı 01

KangooCamper Firarda; Mudanya - Kumyaka (Siye) - Zeytinbağı (Trilye)

cem bey merhaba.yazınızı zevkle ve bir solukta okudum.oldukça keyifli bir dille yazılmış.bende de partner tepee var ve 7-8 aydır pinterest dahil birçok sitede microcamper konusunda geziniyorum.bu yaz aracımla bende benzer bir kamp yaptım.bizler gibi kamp/doğa sevenler,umarım tez zamanda...

2. adanalı 01

Araç Üstü Fiber Çadır Arıyorum

ben de 2.el arıyorum.537 249 94 49
  3. adanalı 01

Araç Üstü Çadır Seçimi

ben de takipteyim.

4. adanalı 01

Peugeot Partner Tepee Kamp Aracı

evet sayın zentos,aracınızda yaptıklarınızı ve fotolarını bekliyoruz.
  5. adanalı 01

Teios 1. Nesil Otomatik mi Manuel mi ??

2005 terios 1 im var,çok memnunum.otomatkler 4 ileri,düz ler 5 ileri.

6. adanalı 01

Temİz Daİhatsu Terİos Sx 1.3 96.950 Km.de

güncel,km.104.000 oldu.fiyat :37.000 tl.

7. adanalı 01

km.100.000 oldu.fiyatı 34.000 tl.ye çektim.ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
  8. adanalı 01

TEL : 537 249 94 49
  9. adanalı 01

sayın yöneticiler,nedense fotolar birden fazla çıkmış.sanırım yanlışlıkla bir yerlere tıkladım.düzeltilmesini rica edeceğim.

10. adanalı 01

TEMİZ 1.3 SX 96.950 KM.DE. 2.sahibiyim. sadece,bendeyken olan,sağ ön çamurlukta boya var. halen kullanılmakta o yüzden km.artabilir. bakımları düzenli olarak yapılmaktadır. Hiç lpg takılmamıştır. lastikler 2000 km.de.ziebart cam filmi var.TEL:537 249 94 49 34.500 tl...

11. adanalı 01

İstikamet Sinop

Ynt: İstikamet Sinop biz 2 yıl önce,5 motor 19 mayıs'ta adana'dan çıkıp,ş.urfa-mardin-midyat-hasankeyf-ş.urfa-g.antep rotası yapmıştık.oldukça keyifliydi.ama uygun bir zamanda tekrar neden olmasın.
  12. adanalı 01

İstikamet Sinop

Ynt: İstikamet Sinop muhteşem bir anlatımla yaptığınız geziyi,gerekli notları (inş.birgün bende gidecek olursam diye) alarak zevkle izledim.paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan selamlar.

13. adanalı 01

HESAPLI,AZ KULLANILMIŞ MİO C 220 DİGİ WALKER 3,5 İNÇ EKRAN

Ynt: HESAPLI,AZ KULLANILMIŞ MİO C 220 DİGİ WALKER 3,5 İNÇ EKRAN
  14. adanalı 01

HESAPLI,AZ KULLANILMIŞ MİO C 220 DİGİ WALKER 3,5 İNÇ EKRAN

AZ KULLANILMIŞ MİO C 220 DİGİ WALKER..3,5 İNÇ EKRAN.HAFIZA KARTI İÇİNDE EN YENİ İGO 8 YÜKLÜ + USB KABLOSU + ÇAKMAK GİRİŞİ + ARAÇ TUTUCUSU +SOFT TAŞIMA KILIFI İLE BİRLİKTE.TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM.FİYATI :100 TL.SİTEYE FAZLA GİREMEDİĞİM İÇİN TEL İLE ULAŞILMASINI RİCA EDERİM.537/249 94 49
  15. adanalı 01

Arkanızda neler olduğunu gösteren kask

Ynt: Arkanızda neler olduğunu gösteren kask ]böyle gösteriyor olması lazımmış.. bu da bisiklet için

16. adanalı 01

Yenice Ormanları 23-10-2010

Ynt: Yenice Ormanları 23-10-2010 resimler harika,manzara süper,doğa herzamanki gibimuhteşem.paylaşımınız için teşekkürler.gerekli notları ve resimleri aldım.umarım gidebilirim.
  17. adanalı 01

Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı

Ynt: Yerköprü, Ilısu Şelalesi, Gezende Kanyonu Kampı süper bir yer,manzara muhteşem.Harika bir gezi olmuş.ayaklarınıza sağlık.Fotoğraflar ve detaylı anlatımınız,paylaşımınız için teşekkürler.
  18. adanalı 01

Sizce Hangi Suzuki Olmalı ?

Ynt: Sizce Hangi Suzuki Olmalı ? ben ne zaman değiştiğini bilmediğim için ve sadece öğrenmek için sormuştum.hayırlısı olsun.

19. adanalı 01

Ynt: Sizce Hangi Suzuki Olmalı ? evet evet haklısın,ben de biraz bu sebepten bu tip araç düşünüyorum zaten. birşey daha sorayım:bu araçların periyodik bakımları kaç bin km.de yapılır ve triger seti kaç binde değişir. kerim bey,özel mesajınızı aldım ama ben 20 meajı doldurmadığım için size...
  20. adanalı 01

Ynt: Sizce Hangi Suzuki Olmalı ? teşekkürler kerim bey.evet doğru hatırlıyorsunuz.benim bir zamanlar,DORADO marka motorum vardı,üzerinde mp3 çalar filan vardı.parça fiyatları oldukça uygunmuş.bu arada elimden epey işler gelir.çok çok farklı,zor olabilecek işlerde ancak ustayla bağlantıya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR