Arama sonuçlarınız

1. selcukkulcu

2002 2.0 HDİ dizel vitara

Ynt: 2002 2.0 HDİ dizel vitara arkadaslar hepinize çok teşekkür ederim. ilgilenemedim konuyla ama faydalı bi paylaşım oldu benim için. keşke benim samurai 4 kişilik olsaydı hiç şikayetim olmazdı ozman.

2. selcukkulcu

2002 2.0 HDİ dizel vitara

Arkadaşlar 2002 model dizel hdi vitara almayı düşünüyorum 2000 motor yakıt hakkında bilgi alabilirmiyim ? şimdiden teşekkürler
  3. selcukkulcu

2002 Model 1.9 dizel Samurai Lond Body

Ynt: 2002 Model 1.9 dizel Samurai Lond Body güncel

4. selcukkulcu

Ynt: 2002 Model 1.9 dizel Samurai Lond Body GÜNCEL
  5. selcukkulcu

2002 Model Suzuki Samurai (Dizel) Modifiyesi

Ynt: 2002 Model Suzuki Samurai (Dizel) Modifiyesi teşekkür ederim. Uzun şaselerin 2002 ve 2003 modeleri 1.9 dizel renault motorlu olarak çıkmaktaydı

6. selcukkulcu

üzerinde 1.9 dizel sıfır motor vardır. tavan portatif açılıp kapatılabilir. 2002 modeldir. döşemeleri yeni yaptırılmıştır. 75.000km dedir. hidrolik direksiyon. çalınmaya karşı immobiliser sistem. üzerinde 30 inç M/S lastik vardır. km de 20kuruş yakmaktadır. araç bursadadır. fiyat: 20,000 tl...

7. selcukkulcu

Ynt: 2002 Model Suzuki Samurai (Dizel) Modifiyesi teşekkür ederim hub hakkındaki bilgilendirmeniz için. ikaraman bey istanbulda aynı araçtan bitane var 32 inç. lastik takmış fakat dişlilerde değişiklikler gerektiğini söyledi. büyük lastik takarsakta heralde bu yönteme baş vurulcak.
  8. selcukkulcu

Ynt: 2002 Model Suzuki Samurai (Dizel) Modifiyesi Öncelikle hepinize teşekkür ederim.Makası yukarı almak köklü değişiklikler istemekte.makaslara kavis verip küpeleri uzatacağız. Ön tekerlekler için iki tane porya kilidi arıyorum.75 model cj5 porya kilitleri olurmu acaba?Yardımlarınızı bekliyorum.
  9. selcukkulcu

Bursa İnegöl'de Unimoglar Toplanıyor

Ynt: Bursa İnegöl'de Unimoglar Toplanıyor ellerinize sağlık. görmeye alıştıgımız ünimogların dışında çok hoş bir görüntüsü var.

10. selcukkulcu

Ynt: 2002 Model Suzuki Samurai (Dizel) Modifiyesi teşekkür ederim. daha büyük lastikler aracımı yorcak gibi geliyor ama ön tarafa bi yükseltme yapabiliriz. arka çamurluk boşluguyla ön çamurluk boşlugunu aynı aralığa getirmek için.

11. selcukkulcu

Ynt: 2002 Model Suzuki Samurai (Dizel) Modifiyesi aracın son halleri, çamurluklar boyandı, döşemeler değişti, sıfır motor yapıldı
  12. selcukkulcu

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları buda bizim canavar

13. selcukkulcu

Ynt: 2002 Model Suzuki Samurai (Dizel) Modifiyesi :)
  14. selcukkulcu

Ynt: 2002 Model Suzuki Samurai (Dizel) Modifiyesi İnşallah kısmet artık ama araba yükselicek 10 cm gibi . :)
  15. selcukkulcu

Ynt: 2002 Model Suzuki Samurai (Dizel) Modifiyesi Teşekkürler. :)

16. selcukkulcu

Ynt: 2002 Model Suzuki Samurai (Dizel) Modifiyesi Teşekkürler işlem yapıldığında fotoğrafların devamı gelecek. :)
  17. selcukkulcu

Ynt: 2002 Model Suzuki Samurai (Dizel) Modifiyesi Teşekkür ederim :)
  18. selcukkulcu

Ynt: 2002 Model Suzuki Samurai (Dizel) Modifiyesi Teşekkür ederim :) aracı 13.750 ye aldım ve aracın çalışmayan hiç bir yeri yok .2002 Model long body ve iyi durumda bir Suzuki Samurai bulmak gerçekten çok zor bu tip araçlar genelde tatil beldelerinde rent a car olarak kullanılıyor.Bu yüzden...

19. selcukkulcu

Ynt: 2002 Model Suzuki Samurai (Dizel) Modifiyesi Tabiki devam edecek şuanlık sadece jant lastik tadilatı ama pazartesi günü ilk işimiz makasçıya gidip aracı yükseltmek ve aracın tampon ve çamurluk renklerini beğenmediğim için boyaya girecek. Birde bende çok isterdim jantlarımızın mat renk...
  20. selcukkulcu

Ynt: 2002 Model Suzuki Samurai (Dizel) Modifiyesi devammm

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033