Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: piaggio x8
teşekkür ederim şimdi sitelerden km az olan x8 arıyorum artık kafamda soru işaretide kalmadı diğer kullananlardanda aldığım bilgiler buradakilere uyuyor tekrardan teşekkurler
Ynt: Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Duyurusu (4 Eylül 2010)
çok teşekkur ederimmmmmmmmmm bende kara kara düşünüyordum ne yapacam diye :-)
aynen bu şekılde :-) yarın sabah erkenden alıp akşama kadar şarj edecem sonrada doğru alman çeşmesine :-))
Ynt: Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Duyurusu (4 Eylül 2010)
nıkon d 5000 yenı aldım evegeldım bıraz once tam sarj edecekken adaptör fişinin farklı bi şeklıyle karsılastım yardım edebilecek onlıne arkadaş var mı yarın aksam bende katılmayı planlıyorum :-(
Ynt: Doğubeyazıt - İshakpaşa Sarayı Yolu Göründü...
tek kelimeyle MÜTHİŞŞŞŞŞŞŞŞ kıskanmadım desem yalan olur inşallah bigun banada nasip olur böyle bir geziii buradan katılan herkesi tebrık edıyorum
paylaşım içinde ayrıca teşekkurler
daha yeni üyelerdenım ilk kez bi etkinliğe katılacağım çok heyecanlıyım mesajı ilk gördüğüm andan itibaren hemen heyecanlandım işte buna kesınlıkle katılmalıyım dedim 15 gune kadar nıkon d5000 alacağım...
Ynt: piaggio x8
peki bakımlar ve yedek parça konusunda ne tür deneyimlerin oldu ben çok fazla yol yapmam sanırım eczanem evime 750 metre uzaklıkta akşamları ancak oda yorgunluktan fırsat bulabilirsem :) daha çok sanırım hafta sonları gezerim herkes çok tavsiye etti ksınlıkle almalısın...
Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?
Gittinde ne oldu ! Ne değişti yarim..
Yalancı ellere sattın bizi hain
OySa ne hayaller vardı
Uğruna deliren, ben her sözüne güvenen
İnandım ! kahrettin bizi yaktın yeniden
Gideceksen niye geldin
Elimi tutup söz verdin
Ağlamadıkmı beraber ne olur susma cevap...