Arama sonuçlarınız

1. sernoberze

Ankara Servis

2. sernoberze

Trekking Grupları (Karadeniz)

Aktiviteleri yayınlarsanız uygun olanlara katılmak isteriz.Ama tercihim öncelikle Samsun çevresinde yapılacak yürüyüşlerdir.

3. sernoberze

JEEP servislerinde öpülmek:)))

Arkadaşlar herkese selam Tüm yazılanları okudum ve bu araçlara binenlerin sanayide öpüleceğine bazılarımızn inanmış ve en kötüsü kabullenmiş olduğunu hissettim.Sanırım arada yazan bazıları zaten tamirci ve buna benzer kişiler ve fazla para ödemenin normal olduğunu bize kabullenddirmek ister...

4. sernoberze

Cherokee Xj Aracima Samsun'da Iyi Tamirci Ariyorum

Arkadaşlar selamlar Daha önce Ankara da yaşadığımdan tamir konusu çok fazla sorun olmuyordu ama şimdi Samsun da yaşamaya başladım ve 1990 Cherokee xj aracımı gerektiğinde tamir edebilecek kabiliyette ve bilgide olan işten anlayan ve bizleri yolunacak kaz olarak görmeyen tamirci önerilerinizi...

5. sernoberze

Jeep Xj 90-93 Servis Manuel Ücretsiz

Bamada iletirseniz çok sevinirim.
  6. sernoberze

Samsun Çevresinde Hafta Sonları Doğa Yürüyüşü

Arkadaşlar merhaba Samsun ve yakın çevresinde ikamet eden ve hafta sonları günübirlik doğa yürüyüşü yapmak isteyenler varmı? Ben bu faliyeti yalnız yapmak istemediğim için katılımcı arıyorum yada bu tip bir etkinliği yapan arkadaşlar varsa onlardan davet bekliyorum Herkese iyi günler dilerim.
  7. sernoberze

Jeep Cherokee Xj(kare Kasa) H.o 4.0 Önerirmisiniz Offroad/onroad Karışık

Ynt: Jeep Cherokee Xj(kare Kasa) H.o 4.0 Önerirmisiniz Offroad/onroad Karışık Cherokee xj lerden hiçbiri İran yapımı değiller

8. sernoberze

Trekking Grupları (İç Anadolu)

Ynt: Trekking Grupları (iç Anadolu) Bende trekkinge katılmak istiyorum fakat heresin gittiği yoldan gitmek sıkıcı olabilir.

9. sernoberze

Jeep Xj Kare Kasa: Bu Aracı Almalımıyım. Lütfen Acil Yardım

Ynt: Jeep Xj Kare Kasa: Bu Aracı Almalımıyım. Lütfen Acil Yardım Araç fiyat olarak makul
  10. sernoberze

cherokee xj lastik tavsiyesi

Ynt: cherokee xj lastik tavsiyesi Şaşmaz da COOPER lastik bayisinde bulabilirsiniz

11. sernoberze

Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri

Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri Elinize sağlık,Benim size sormak istediğim şu Bu kadar işçilik ve parça aldınız, Ankara da mekanik işçilik için ve parça için nereleri tavsiye edersiniz Ankara dışı içinde aynı soruya cevap verirseniz memnun olurum.
  12. sernoberze

90 xj kalkıştan sonra sitop ediyor

Ynt: 90 xj kalkıştan sonra sitop ediyor Geçmiş olsun bizde benzer bir şey yaşamıştık bu sorundan dolayı
  13. sernoberze

90 xj kalkıştan sonra sitop ediyor

Ynt: 90 xj kalkıştan sonra sitop ediyor Aynı sorun benim 90 xj de var,Aynı model aynı sorun,

14. sernoberze

xj inegölde yoldan çıkıyo

Ynt: xj inegölde yoldan çıkıyo Güzel çalışma tebrikler,Benim 90 xj yede nasip olur inşallah. Parçalar ne kadar tuttu toplamda
  15. sernoberze

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. kandiliniz mübarek olsun
  16. sernoberze

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Şevki bey ,Allah kalanlara sabır versin,başınız sağolsun

17. sernoberze

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. takip
  18. sernoberze

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. olurmu öyle şey yaşıtız ve genciz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri