Arama sonuçlarınız

1. Z

Benim halen bir Cherokee'm yok :(

Ynt: Benim halen bir Cherokee'm yok :( Bursa'dayım. Ama internetten istanbuldaki araçları takip ediyorum

2. Z

wj 4,7 kullanıcı el kitabı

Ynt: wj 4,7 kullanıcı el kitabı şöyle birşeyler buldum. http://www.airaid.com/installationpdf/310-127.pdf http://www2.dana.com/pdf/X5001-CVSP.pdf
  3. Z

wj 4,7 kullanıcı el kitabı

Ynt: wj 4,7 kullanıcı el kitabı Harika fikir. İnternette PDF formatında bulunabilir bence. Bir arayalım bakalım

4. Z

Ynt: Benim halen bir Cherokee'm yok :( arıyorum
  5. Z

Yeni Vergi Yasası

Ynt: Yeni Vergi Yasası Yasa çok tehlikeli geliyor arkadaşlar. Otomobil üreticileri ve ithalatçıları da sonuna kadar destekliyor. Araçların emisyon hacmine göre ve motor gücüne göre vergilendirilecek. Yeni araçların emisyonu düşük olduğu için vergisi az olacak. Eski araçlar için tam bir kıyamet...

6. Z

Ynt: Benim halen bir Cherokee'm yok :( Hafif offroad yani haftasonları balığa gidebilecek ve oralarda arazide gezebilecek düzeyde offroad. Bütçe olarak bir limit belirlemedim. 30bin lirada olabilir 40bin lirada Ha gerekirse kredi de kullanarak 60bin 70bin TL'ye kadar da çıkablirim. Ama 60bin 70...

7. Z

Artık yeter bir tane almam lazım. Özgürlüğümü kazanmam lazım :) Bir jeep'im yok diye o kadar üzgün ve sinirliyim ki anlatamam. E diyeceksiniz ki neden gidip almıyorsun? Jeep konusunda yanlızım ve bilgisizim. bir tavsiye verin lütfen. şu fiyata şunu bulursan kaqçırma deyin. hemen gidip bulup...
  8. Z

Alacağım ama hangi Jeep Grand Cherokee

Ynt: Alacağım ama hangi Jeep Grand Cherokee Araştırdıkça yavaş yavaş alternatiflere doğru kayıyorum. örneğin Grand vitara... Lütfen bu araç üzerinde kalmam için sebep söyleyin :( Bu arada bahsettiğim alet 24 bin lira satıldı bile...
  9. Z

Ynt: Alacağım ama hangi Jeep Grand Cherokee Teşekkür ederim. Bu bilgiler gerçekten kafamda oturtdurdu ne nedir ne değildir. Şimdi gelelim seçimimize Bir tane 1999 model 4.7 buldum. 150bin Km civarında. Şimdi ben bu aracın nesine bakmalıyım? Ne tür sorular sorayım? Hangi testleri yapayım? Kime...

10. Z

Arkadaşlar merhaba; Uzun süredir Jeep Grand Cherokee almak istiyorum lakin hem kendimle hem arkadaşlarımla mücadele etmekten bıktım. Bir sürü şey söyleniyor. Ve en samimi cevaplarla en doğru cevapları burada bulacağımı anladım. Bana bi el verinde şu hayalime kavuşayım. Fakat şu sorular hep...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,578
Kaydolan Son Üyemiz
UZİUZİ

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri