Arkadaşlar merhaba;
Uzun süredir Jeep Grand Cherokee almak istiyorum lakin hem kendimle hem arkadaşlarımla mücadele etmekten bıktım. Bir sürü şey söyleniyor. Ve en samimi cevaplarla en doğru cevapları burada bulacağımı anladım. Bana bi el verinde şu hayalime kavuşayım.
Fakat şu sorular hep geciktiriyor bu işi
Kendi kendime sorular :
Bu ZJ, XJ, WJ filan nedir?
Hangi model? Anladığım kadarıyla 96,97,98,99 model ve 2001,2002,2002 model farklı arabalar.
Bu aracı alırken nesine bakılır?
Kaç kilometrede olması gerekir?
Bu aracı Bursa'da hangi servise emanet edeceğiz?
Dağ bayır gezerken rahat edeceğiz de günlük kullanımda canımı sıkacak mı?
Ben ayda topu topu 1000 km yapıyorum.
Hastasıyım bu aracın ama gerçekten ihtiyacım olan bu mudur?
Arkadaşlarımın vazgeçirme soruları :
Yanında benzin istasyonuda hediye edecekler mi?
Yedek parçasını Amerikandan gidip alacaksın?
Şehir içinde nasıl kullanacaksın?
Temizini nasıl bulacaksın ki?
Gibi sorular. Evet farkındayım çok soru var ama şöyle iki kişi gönlümü su serpse yetecek koşa koşa gidiip alacağım. Ama kime güvenip alacağım? Atacağımız tek kurşun var onuda boşa sallamayalım.
Şimdi bir kaçınız kızıp "senin neyine Cherokee!! Git binek araba al" diyecek biliyorum ama illaki aynı hevesimi kusrağımda bırakmayacak birileride çıkacaktır.
Şimdiden teşekkürler. Gelecek cevapları heyecanla bekliyorum...
Uzun süredir Jeep Grand Cherokee almak istiyorum lakin hem kendimle hem arkadaşlarımla mücadele etmekten bıktım. Bir sürü şey söyleniyor. Ve en samimi cevaplarla en doğru cevapları burada bulacağımı anladım. Bana bi el verinde şu hayalime kavuşayım.
Fakat şu sorular hep geciktiriyor bu işi
Kendi kendime sorular :
Bu ZJ, XJ, WJ filan nedir?
Hangi model? Anladığım kadarıyla 96,97,98,99 model ve 2001,2002,2002 model farklı arabalar.
Bu aracı alırken nesine bakılır?
Kaç kilometrede olması gerekir?
Bu aracı Bursa'da hangi servise emanet edeceğiz?
Dağ bayır gezerken rahat edeceğiz de günlük kullanımda canımı sıkacak mı?
Ben ayda topu topu 1000 km yapıyorum.
Hastasıyım bu aracın ama gerçekten ihtiyacım olan bu mudur?
Arkadaşlarımın vazgeçirme soruları :
Yanında benzin istasyonuda hediye edecekler mi?
Yedek parçasını Amerikandan gidip alacaksın?
Şehir içinde nasıl kullanacaksın?
Temizini nasıl bulacaksın ki?
Gibi sorular. Evet farkındayım çok soru var ama şöyle iki kişi gönlümü su serpse yetecek koşa koşa gidiip alacağım. Ama kime güvenip alacağım? Atacağımız tek kurşun var onuda boşa sallamayalım.
Şimdi bir kaçınız kızıp "senin neyine Cherokee!! Git binek araba al" diyecek biliyorum ama illaki aynı hevesimi kusrağımda bırakmayacak birileride çıkacaktır.
Şimdiden teşekkürler. Gelecek cevapları heyecanla bekliyorum...