Arama sonuçlarınız

1. cifadam

Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım

Ynt: Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım değerli yasakşehir07 arkadaşım, görüyorum ki, önce gayet samimi ve konuyla öyle ya da böyle ilgili bir mesaj yazmışsınız. fakat sonra işgüzarın biri araya girip sonra da hak ettiği cevabı alınca siz de pozisyon değiştirip beni suçlamaya geçmişsiniz...

2. cifadam

Ynt: Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım al1820, neyin olacak iş neyin olmayacak iş olduğuna karar verme makamı mısınız? ilginizi çekmiyorsa cevap vermeyin olsun bitsin.
  3. cifadam

Ynt: Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım söylediğiniz masraflar için kime danışmak, nerden başlamak gerekir? hiçbir fikrim yok şu anda :)

4. cifadam

Ynt: Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım valla hocam 5-8 civarında bulunan defenderlar epeyce bir bakım istiyor, daha doğrusu adamakıllı toplanmaları gerek. az çok toplanmışları (ki yine vinç vb. donanımdan yoksun bunlar) 12-13 civarında ki onların da üzerine masraf etmeden ne kadar...
  5. cifadam

Ynt: Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım hocam 5-6'ya defender pick-up nerde var, öyle bir araç biliyorsanız hemen alıcı olurum HUAWEI-U8850 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

6. cifadam

Ynt: Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım kafamdaki sonuca ulaşabileceğimi gözüme kestirirsem, uzun yıllar sorunsuz binilecek bir proje aracı için 20bin'e kadar çıkmayı düşünüyorum. ama tabi iyi hesap yapmak lazım, 20bin bütçeyle yarı yolda kalırsak zararımız 20bin'den de büyük olur. konuyla...

7. cifadam

Ynt: Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım hocam o araçlarla epey ilgilendim aslında. fakat aracın alım ve vergi maliyeti yüksek geldi bana. parça ve servis için de yine yüksek fiyattan muzdarip oluruz gibime geliyor. lastik, yükseltme, vinç vb.'ne girersek zaten 30bin'i geçecek gibi toplam...
  8. cifadam

Ynt: Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım seçenek olarak değerlendirilebilir. fakat vitara'nın konforunu samurai'de bulmak pek mümkün olmaz sanıyorum. otomatik seçeneği de yok. yapılacak masrafları da ekleyince pek tercih edilir görünmedi bana.
  9. cifadam

Ynt: Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım bu arada küçük hacimli otomatik vitesli kamyonet projesi için önereceğiniz başka araç varsa onları da değerlendirmeye alabilirim. fakat vitara'dan daha küçük kasalı olmaması tercih sebebidir.

10. cifadam

Selamlar; Bir süredir epeyce bir dağ başında yapacağımız köy evine ulaşım için araç değişikliği yapmak niyetindeydim. Pick-up araştırmalarımdan pek randıman alamadım, vergileri yüksek, fiyatlar yüksek, otomatik seçeneği yaygın değil vs. Binek araç olarak da suzukiciyim ve eskiden beri markayı...

11. cifadam

Ege bölgesi uygun fiyatlı kamp yeri önerisi?

Ynt: Ege bölgesi uygun fiyatlı kamp yeri önerisi? arkadaşlar herhalde yanlış anlaşılma oldu. biraz ilginç bir forum burası. aradan bir arkadaş çıkıp "sen iyisi mi karadeniz'e gel" diyor, bir başkası da (başlığı açan kişi değil) "olur valla" diyor, birden karadeniz kamp yerleri tartışılmaya...
  12. cifadam

Ege bölgesi uygun fiyatlı kamp yeri önerisi?

Merhabalar; Bu foruma yeni katıldım ve bu konuya yönelik cevaplar değerlendirmem için belirleyici olacak. Kamp konusunda deneyimli abi ve ablalarımızından bir destek görebileceğimi umuyorum. Eşimle birlikte Ege bölgesinde 2 hafta kadar kamp yapmak istiyoruz. Ancak bütçemiz biraz fazla sınırlı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri