Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cifadam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,000

Etiketler
Ynt: Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım

sanırım bunu dünya üzerinde düşünen tek insansınız :D yinede uygulanabilir ama bizim ülkemiz şartlarında imkansız.astarı yüzünden pahalıya mal olur ve ayrıca böyle bir düşünceniz varsa üstü açık üç kapı vitara alıp şase uzatmasını deneyin derim.

al1820, neyin olacak iş neyin olmayacak iş olduğuna karar verme makamı mısınız? ilginizi çekmiyorsa cevap vermeyin olsun bitsin.

cifadam' Alıntı:
al1820, neyin olacak iş neyin olmayacak iş olduğuna karar verme makamı mısınız? ilginizi çekmiyorsa cevap vermeyin olsun bitsin.
üstüme vazife değil ama size yardımcı olmaya çalışılıyor ve tavrınız hoş değil.evet olmayacak işlerin peşinden koşmayın.çünkü olacak bişey olsaydı bunu fabrikası yapardı ve bu kategorideki araçlara bakarsanız pazarın hakimi japonlar olduğunu görürsünüz.sonuçta olmayacak duaya amin demenin bir manası olmadığını ve olmayacağını görmeniz için illaki tonla para harcamanız gerekiyorsa harcayın ve bizde görelim olmuş olduğunu.

bir suzi kullanıcısı olarak, tavrınızda dolayı açıklamaya yapmaya değer bulmuyorum yazdıklarınızı, arkadaşlara teşekkür ederim
benim için konu kapanmıştır

değerli yasakşehir07 arkadaşım, görüyorum ki, önce gayet samimi ve konuyla öyle ya da böyle ilgili bir mesaj yazmışsınız. fakat sonra işgüzarın biri araya girip sonra da hak ettiği cevabı alınca siz de pozisyon değiştirip beni suçlamaya geçmişsiniz. şimdi burda şöyle tuhaf bir şey var, benim ortaya attığım şey olacak bir iş veya büsbütün olmayacak bir fantezi olabilir, birincisi bu kimi ilgilendirir? ikincisi, forumda fantastik araçlar üzerine tartışma yasağı mı vardır? üçüncüsü, velev ki ben çok çok saçma bir şey öneriyor olayım, buna yukarıda bahsi geçen işgüzarın cevap verdiği şekilde mi cevap vermek gerekir? her şey bir tarafa, size saçmalık geliyorsa zaten cevap vermek zorunda değilsiniz sanıyorum. bu arada, google images'da basit bir aramayla onlarca vitara pick-up projesine rastlayabilirsiniz. fakat mevzuyu öyle can sıkıcı bir noktaya getirdiniz ki artık tartışmanın, konuşmanın da bir anlamı kalmadı. akşam akşam yok yere sinirim bozuldu, çok çok sağolun. diğer işgüzara zaten söylenecek bir şey yok, saygısızlık, terbiyesizlik.

o lafları sana iade ediyorum arkadaşım, burası bir forum herkes senin keyfine göre yorum yapacak değil, beğenmezsen yazmazsın olur biter

sayın cifadam; ne sizi ne de diğer arkadaşı tanımıyorum ama bizim size yazdıklarımız ülkemizdeki prosedürleri ve olanakları gözden geçirerek adım atmanız konusundaydı.yoksa kimsenin dolmuşuna bindiğim veya taraf tutmuşluğum yok.siz yinede projenize devam edin ve bizi utandırın ozaman ne diyelim.kolay gelsin şimdiden.ben yine de kötü sözler sarf etmeyeceğim.saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR