Ynt: Vitara Jlx Kamyonet Projesi İçin Yardım
değerli yasakşehir07 arkadaşım, görüyorum ki, önce gayet samimi ve konuyla öyle ya da böyle ilgili bir mesaj yazmışsınız. fakat sonra işgüzarın biri araya girip sonra da hak ettiği cevabı alınca siz de pozisyon değiştirip beni suçlamaya geçmişsiniz. şimdi burda şöyle tuhaf bir şey var, benim ortaya attığım şey olacak bir iş veya büsbütün olmayacak bir fantezi olabilir, birincisi bu kimi ilgilendirir? ikincisi, forumda fantastik araçlar üzerine tartışma yasağı mı vardır? üçüncüsü, velev ki ben çok çok saçma bir şey öneriyor olayım, buna yukarıda bahsi geçen işgüzarın cevap verdiği şekilde mi cevap vermek gerekir? her şey bir tarafa, size saçmalık geliyorsa zaten cevap vermek zorunda değilsiniz sanıyorum. bu arada, google images'da basit bir aramayla onlarca vitara pick-up projesine rastlayabilirsiniz. fakat mevzuyu öyle can sıkıcı bir noktaya getirdiniz ki artık tartışmanın, konuşmanın da bir anlamı kalmadı. akşam akşam yok yere sinirim bozuldu, çok çok sağolun. diğer işgüzara zaten söylenecek bir şey yok, saygısızlık, terbiyesizlik.