Arama sonuçlarınız

1. L

Duygular = Fotograflar mi? Fotograflar = Duygularimiz mi?

Ynt: Duygular = Fotograflar mi? Fotograflar = Duygularimiz mi? slm .ben bu işte acemi biri olarak fikrimi şu şekilde beyan etmek isterim.Bu olaya kişinin bakış açısı önemli eğer bu fotoğrafçılık işini meslek edinmiş biriyse bu olayı işi gibi görür her halukarda o fotoğrafları çeker bu tıpkı...

2. L

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) benim ilk katılımımdı.bizde çok eğlendik emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
  3. L

Ege bölgesi uygun fiyatlı kamp yeri önerisi?

Ynt: Ege bölgesi uygun fiyatlı kamp yeri önerisi? Yalnız Karadenizde bir sorun var Akdeniz ve Egeye benzemez özellikle in kumunda çukur çok fazla denizde. Denize paralel yüzülmeli buralarda.değişken bir yapısı vardır karadenizin ben bir Akdenizli olarak belirtmek istedim.selamlar.

4. L

Ege bölgesi uygun fiyatlı kamp yeri önerisi?

Ynt: Ege bölgesi uygun fiyatlı kamp yeri önerisi? arkadaşlar işinize karışmak gibi olmasın ama gerçekten karadenizde çok güzel yerler var Güzelce hisarı unutmayalım inkumu ve mugoda, çakraz oralarda güzeldir.
  5. L

3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) slm. bungalavların küçük olduğunu bende biliyorum daha öncede gittim oraya .ben sadece küçük çocuğum var bir de orta yaşlı bir ağabeyimiz onun üşümesi ihtimaline karşılık istedim bungalovu diğerlerinin çadırı mevcut...

6. L

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) merhaba biz 5 büyük 1 çocuk katılmak istiyoruz festivale bir bungalov istiyoruz bunu nereye yazabilirim arkadaşlar.

7. L

Gezenbilir Zonguldak Grubu

Ynt: Gezenbilir Zonguldak Grubu Teşekkürederim Murat Bey.Umarım en yakın zamanda hepinizle yüzyüze görüşme fırsatımız olur.selamlar.
  8. L

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldiniz Mustafa bey .Ben dün üye oldum sanırım çok eğlenecek ve birçok şeyde öğreneceğiz.
  9. L

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Bence telaş yapmayalım arkadaşlar Bolu Merkeze geldiğinizde kime sorsanız yolu tarif eder zaten.Daha önce gitmemiş olsanız bile bulursunuz yolu.Ben zamanında kendim yolu sorarak bulup bir yayla evine gitmeyi...

10. L

Gezenbilir Zonguldak Grubu

Ynt: Gezenbilir Zonguldak Grubu selam ben de Devrekte yaşıyorum.Adım Hatice.Etkinliklerinize katılmak isterim haberdar edilirsem.Herkese selamlar.

11. L

Zonguldak Yemekleri

Ynt: Zonguldak Yemekleri Devreğin etli yaprak dolması,beyaz baklavası,ünlü simidi,Dedeoğlu köy kooperatifinin ev hanımları için kurduğu dernekte gözleme ,börek yemeden dönmeyin .En önemlisi Çelebi ve Tansel ustanın bastonlarını mutlaka görün derim ben.bride bayramları burada görmek görmek lazım...
  12. L

Zonguldak Genel Bilgiler

Ynt: Zonguldak Genel Bilgiler Merhaba.Ben bir Akdenizli olarak 9 yıldır Zonguldak' ın Devrek ilçesinde yaşıyorum.Arkadaşlarımız yazılabilecek herşeyi yazmış .gerçekten görmeye değecek bir şehir burası.Harmankaya şelelesi ,Bostan düzü mesire yeri,madencioğlu şelalesi,ankara asfaltı boyunca iç...

13. L

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu neden böyle bir sınır konuldu bilmiyorum ama en kısa zamanda bir yolunu bulup 20 mesajı tamamlayacağım.
  14. L

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sağol Çiğdem.Söylemiştin ne bileyim anlattım ya sana diğer üye olduğum siteyi tam bir hayal kırıklığıydı benim için.
  15. L

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) teşekkürederim hoş geldin mesajınıza. Arkadaşım yardım etmese tanışma sayfasını bile bulamayacaktım birden kendimi boş hissetim doğrusu.

16. L

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar.Ben Hatice .Bu siteyi öğrenmemi sağlayan arkadaşıma teşeşekkür ederim.Yalnız çok karmaşık geldi bana site nereye nasıl yazacağımı bilmiyorum.
  17. L

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Sağol Çiğdem .Tahmin etmiştim bu nicken sana ait olduğunu sitedeki online üyelere baktığımda.
  18. L

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Merhaba.Ben sitenize yeni üye oldum.Bir arkadaşım anlattı bu siteyi .Bu etkinliğe ailece katılmak istiyoruz şimdiden çok heyecanlandım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri