Arama sonuçlarınız

1. Göztepe Merkez

Pmr Frekansında 5 Tonlu UHF Cihaz

Ynt: Pmr Frekansında 5 Tonlu UHF Cihaz 09 Temmuz 2010 saat 15:00 itibariyle Pmr kanal 2 / Tone 2'de beş tonlu Uhf cihazlarla çalışan istasyonlar güvenlik şirketi çıktı ve yetkili kişiyle telsiz üzerinden irtibat kurularak gerekli bilgi aktarımı yapıldı ve frekanslarını değiştirecekleri...

2. Göztepe Merkez

Ynt: Pmr Frekansında 5 Tonlu UHF Cihaz Fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ederim reha bey aslında o işin espirisi ikisinden yana da değilim. Bahsettiğiniz üzere gerekli yere bildirmek çünkü işin espiritüel bir yanıda kalmadı esasında gereği yapılacak... Saygılar
  3. Göztepe Merkez

Öncelikle tüm telsizci büyüklerime ve küçüklerime selamlar sayılar. Öncelikle kendimde dahil olmak üzere bir çoğumuz Uhf cihaz kullanmaktayız.(Belge sahibi kişiler olarak) Amatör telsizlerin yanında internetteki bir çok döküman gösteriyor ki amatör olduğu halde çevresinde ki yakın kişilerle...

4. Göztepe Merkez

Papağan Röle

Ynt: Papağan Röle Herkese merhabalar papağan röle arayan arkadaş en kolay ve garanti yolu Mobilcom Haberleşme Hizmetleri Hayri beyin (TA0B) yerinden temin edebilirsin. Mobilcom'un sitesinde adres bilgileri mevcuttur, ayrıca ister kendin gidip elden teslim alabilir, istersende kargo yolu ile...
  5. Göztepe Merkez

Avrupa PMR Nedir?

Ynt: Avrupa PMR Nedir? Sayın RAMX bahse konu olan pirhana marka cihazlarla 4 km gibi görüşme imkanınız olamaz. Nedenine gelince bu tür basit cihazların çıkış güçleri oldukça düşük olduğundan yoğun binaların bulunduğu bölgelerde yerine göre 500 mt de bile zorlanmaktadırlar. Açık alanda ise biraz...

6. Göztepe Merkez

Wouxun 689'e Yardım..

Ynt: Wouxun 689'e Yardım.. Merhabalar öncelikle şöyele söyleyelim bu cihazların randımanları kendi sınıflarında çok iyi arkadaşlarında bahsettiği üzere cihaz 5W güce sahip ve çıkışı çok iyi. Kendim bizzat kullanıp test ettim 689 Uhf kullanıyorum. Aselsan cobra gibi cihazlar 500 mt mesafen...

7. Göztepe Merkez

Yardım Lisansız Telsiz Sistemi Kurmak İçin

Ynt: Yardım Lisansız Telsiz Sistemi Kurmak İçin Çok basit bir sistemle işinizi çok rahatlıkla ve randımanlı bir şekilde çözebilirsiniz. Dağlık bi raraziden bahsetmişsiniz, arazinin çıkabildiğinizce yüksek bir noktasına iyi bir pmr telsiz 12V 7Ah akü, sımlex repeater bağlantı kabloları ve bir...
  8. Göztepe Merkez

Türkiye'de ki Yetkililer Neden Telsizden Korkuyor.

Ynt: Türkiye'de ki Yetkililer Neden Telsizden Korkuyor. Merhabalar Levent bey öncelikle yazdıklarınıza katılıyorum ancak ben kendimde uzun zamandan beri telsiz işinla haşır neşir oluyoruz ancak, ortalığın durumuna baktığımızda vaziyetin içler acısı olduğunu görüyoruz. Biz bunları kendi...
  9. Göztepe Merkez

Avrupa PMR Nedir?

Ynt: Avrupa PMR Nedir? Öncelikle belirtmiş olduğunuz frekans aralığı, Türkiye'de kullanılan pmr telsiz frekans aralığıdır. Ancak cihaz belirtmiş olduğunuz frekans aralığında çalışıyor ise (kesin) hiç bir şekilde sorun teşkil etmez. Eğer cihaz Amerika da kullanılan pmr cihazlardan olmuş olsa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri