mirali' Alıntı:Arkadaşalar av da kullanmak için bu telsizlerden(http://www.wouxun.com/Two-Way-Radio/walkie_talkie_KG-689E.htm) aldık ama görüşme mesafesi açık alanda nerdeyse 1km geçmiyor..acaba ayarları falan mı bozuk?yoksa bu cihazdan fala şeyler mi bekliyoruz..
mirali' Alıntı:hiç bir şekilde performans alamıyoruz..bu üründen alacak arkadaşlara bir daha düşünün derim aselsanın cobrasından da şaşmayın derim aynı ortamda daha 2 kat daha verimli görev yapıyor cobralar, bu cihazın tek özelliği sadece ve sadece görüntüsü...
mirali' Alıntı:cevaplarınız için teşekkürler..
en sonunda sattık, bizde kurtulduk onlarda kurtuldu bizden..
dediklerinizin hepsini denedik olmadı telsiz tamircisine götürdük yok oda olmadı
ypacak bişey kalmadı dedik byyy byy
şimdi midland alan 42 almaya karar verdik bakalım ondan nasıl verim alıcaz arazide
bunların hepsi adam gibi sınava çalışıp amatör belgesi almamamızdan başımıza geliyor açıkcası
birde şöyle bir handikap var arazide röle yoksa yakınlarda, amatör bandlarıda sanırsam işe yaramaz
mı?? diye düşünüyorum..?
agura' Alıntı:selamlamlar arkadasım anten konnektorunun orasını antenı takerken fazla sıktısan canlı ucu koparmısındır yada cıhaz dusuk vatta kullanıyosun bir kullandıgın bolge akım vesayre e dırekler baz ıztasyonları varsa baya bir en gelller ama benım ılk sorum antenı fazla sıktınmı yada konnektor bolumunde sorun olabilir yada ıyır cıhaz alacan mail alonzo907@hotmail.com 5363870050
kaan güzel' Alıntı:Lisansı Amatör telsizci olsaydınız Yaesu Vx-7r tavsiye ederdim ben ama kenwood tk-3202 veya hyt tc 446 olabilir.