Arama sonuçlarınız

1. joe

Defender Pick Up

merhaba beyler bu iste biraz acemi oldugum icin sordugum sorular biraz garip gelebilir kusura bakmayin ama tekrar ayni hatalari yapmamak adina sormam gerekiyo bir kac bilene.defender 110 pick up 122 ps 6 ileri duz vites 2010 model bu arac ingiliz yapim diye soylediler,arac etilerde autoline...

2. joe

Disco 1

Ynt: Disco 1 fiyat 20000 oldu
  3. joe

Disco 1

Ynt: Disco 1 aksesuar alicamda buna diil .asagi yukari karar verdim gibi sifir arac alicam ama bunu satmadan almam israf yapmiyalim Allahin gucune gider zaten yeteri kadar yapiyorum.etilerde auto line da defender kamyonet var ingiliz versiyon.ona baktim hosuma gitti.bunu hayirlisiyla satip...

4. joe

Disco 1

Ynt: Disco 1 eyvallah arkadaslar tamamda benim soyle bi sorunum var .ben Allaha sukur iyi arac kullanirim ama arac mekaniginden en ufak bisey anlamam kulaktan dolma bilgiler bendekiler.hatta yurt disi off road culara forumlarda arada yaziyorum ciziyorum.ne anlaticagimi bile bilmiyorum.adamlara...
  5. joe

Disco 1

Ynt: Disco 1 merhabalar arkadaslar.ben asiri kararsiz kaldim ne yapicagimi sasirdim .ben simdi 2000 2001 cherokee xj alicam diyorum ,buldumda bir iki tane ama sonuc olarak onlarda yasini almis arabalar arazide kullanilmamis olsada bulucagim arabanin illaki yorgunlugu olucak yasindan dolayi.ilk...

6. joe

Disco 1

Ynt: Disco 1 nasip artik kime hayirli olucaksa onun olsun.kimseye hayirli olmuycaksa satamiyim elimde patlasin zaten.2000 2001 model xj si olan araziye surulmemis lpg siz bi aracla takasta olabilir.

7. joe

Disco 1

Ynt: Disco 1 resimler sizlerle
  8. joe

Disco 1

Ynt: Disco 1 baslikta yazmistim diye aklimda kalmis kusura bakmayim arac 1998 daha yeni uye oldum aslinda bayadir okuyorum yazilari ama uye olmak nasip olmamisti ilk siftah mesajini sen attigin icin teskkur ediyorum.resim daha sonra koyucam simdi 2000 model xj arastirmasi yapiyorum .makbul...
  9. joe

Disco 1

merhabalar arkadaslar yaklasik 2 ay once heves edip offroad araci olarak aldigim disco1 imi.cherokee 4.0 xj meraki basladigindan dolayi satmaya karar verdim.ben araci hazir yapilmis ama araziye cikmamis halde maslakta anil otodan aldim.topu topu 4 yada 5 kere tepinmisimdir arazide ilkinde arka...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR