Disco 1

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan joe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,931
Ynt: Disco 1

eyvallah arkadaslar tamamda benim soyle bi sorunum var .ben Allaha sukur iyi arac kullanirim ama arac mekaniginden en ufak bisey anlamam kulaktan dolma bilgiler bendekiler.hatta yurt disi off road culara forumlarda arada yaziyorum ciziyorum.ne anlaticagimi bile bilmiyorum.adamlara su videodaki aracin aynisini yapmak icin ne aksesuar lazim tarzinda sacma sapan seyler yaziyorum.iki haftadir yanina ugramadim aracin sogudum ama acilen camura girip tepinip yolda kalmamam gerekiyo.nerde yaptirsam ben bu aracin eksiklerini.ben boyle askin izdirabini varya

Etiketler

joe' Alıntı:
eyvallah arkadaslar tamamda benim soyle bi sorunum var .ben Allaha sukur iyi arac kullanirim ama arac mekaniginden en ufak bisey anlamam kulaktan dolma bilgiler bendekiler.hatta yurt disi off road culara forumlarda arada yaziyorum ciziyorum.ne anlaticagimi bile bilmiyorum.adamlara su videodaki aracin aynisini yapmak icin ne aksesuar lazim tarzinda sacma sapan seyler yaziyorum.iki haftadir yanina ugramadim aracin sogudum ama acilen camura girip tepinip yolda kalmamam gerekiyo.nerde yaptirsam ben bu aracin eksiklerini.ben boyle askin izdirabini varya

selamlar,
öncelikle kafanızda bu kadar soru oluşmasına üzüldüm. bende disco II sahibiyim. bindiğiniz araç sınıfının en iyi araçlarından biridir. o aracın yapım aşamasına bizzat ( anıl otodan ) şahit oldum.
yaşı dolayısı ile bazı problemler çıkarabilir. çok rahat bir şekilde söyleyebilirimki alacağınız başka aracında çıkaracağı sorunlar mutlaka olacaktır.
yerinizde olsam araca binmeye ve onu tanımaya devam ederdim.

aracınız cok güzel bence satmayın offroat konusunda pek tecrübem olmasada aracınız elektronik aksamı pek fazla olmayan güclü bir araç ve alt kısmı hemen hemen defender la aynı defenderden artısı ise konforu. xj alsanızda o aracında eksiklikleri olucaktır, bana göre aracınızın en önemli fazlası xj den merdiven şasesinin olması ki bu 4x4 ler için özellikle sert araziye giren araçlar için çok önemlidir sizin aracınız 15 yaşında tabiki yorulan ve değişmesi gereken parcalar olucaktır her araçta olduğu gibi yada bazı parçaları kırılacaktır ama sizde bu üst üste geldiği icin biraz moralinizi bozmuş bu benimde başıma geldi bende aracımı sattım bu yüzden şimdi başka bir 4x4 arayışındayım ama sizin bu aracınız satılacak bir araç değil emin olun aracınızın sınırlarını kullanarak öğrendikce ve tecrübe ettikce bu tür arızaların daha az meydana geliceğini bilin .
işletim maliyetlerini karşılamak beni zorlamayacak olsa düşüneceğim bir kaç araçtan biride sizin araçınız olurdu bence aracınızla devam edin ha illada satıcam diyorsanız aracınızın 1 adım ötesindeki diğer araçlar vx 80 ve prado olabilir ki bu araçlarda sınırları zorlandığında kırılır sonuçta arazide tankı bile kırabilirsiniz

Selamlar Joe. Bende aracınızın kalmasında yanayım. Elinizdeki araç birçok araca nazaran iyi bir 4x 4 aracıdır.Yaşından dolayı mekanik olarak yıpranması gayet doğaldır. aracınızı tanıdıkca ve arızalarınız (bana Göre) büyük arıza değiller..Huyunu suyunu bildiğiniz arcınız ufak tefek tadilatlarla sıkı arazi aracı haline getirmeniz mümkün..Ziira almayı düşündüğünüz diğer araç ? işaretleriyle dolu olacaktır. Sil baştan... iyi günlerlerde Land Rover ınız kullanmanız dileğiyle...(Ve o araca sahip olmayı isteyen çok insan mevcuttur. ;D Bu sitede..)

Hocam tekrar merhaba,

Ben de sizin gibi Disco I kullanıcısıyım. Üstelik alalı henüz 2 ay olmadı. Bence siz aracınızı kullanmaya devam edin. Hatta biraz aksesuar alın aracınıza biraz daha ısınırsınız :smiley:

aksesuar alicamda buna diil .asagi yukari karar verdim gibi sifir arac alicam ama bunu satmadan almam israf yapmiyalim Allahin gucune gider zaten yeteri kadar yapiyorum.etilerde auto line da defender kamyonet var ingiliz versiyon.ona baktim hosuma gitti.bunu hayirlisiyla satip alicam bisey ,kafama gore yapicam.omru billah binerim ben ona.ikinci el boyle bisey iste sadece arabada diil her iste boyle.kendine es alirken bile boyle.kafan rahat olucak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR