Disco 1

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan joe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,931

joe

Yeni Üye
merhabalar arkadaslar
yaklasik 2 ay once heves edip offroad araci olarak aldigim disco1 imi.cherokee 4.0 xj meraki basladigindan dolayi satmaya karar verdim.ben araci hazir yapilmis ama araziye cikmamis halde maslakta anil otodan aldim.topu topu 4 yada 5 kere tepinmisimdir arazide ilkinde arka defransiyel dagildi kirildigi iyi oldu bende kilitli defransiyel koydum arkaya aractan pek anlamam araba yapili diye ugrasmamak icin aldim ama kendim sifirdan yapsam daha zevkli olucak diye dusunuyorum artik .yurt disi offroad videolarindan hayran kaldigim 4.0 xj alip operasyona basliycam nasipse.pazarlikla 26500 tl vermistim vinci offroad lastikleri snorkeli herseyi var ayrica yuklestilmisde.hararet sorunu vardi.yeni devir daim motorunu degistirdim.birde bi kayis degisti ama hangi kayis diye sormayin onu bende bilmiyorum.egzosunu ortadan kırıp cikardim .birde aku isigi yanip duruyodu onuda hallettik altarnatoru degistik.suan baska problemi yok sadece vincin celik halatinda ortalarda bi ezik var.birde tellere surttugumden sag tarafinda cizikler var.neyse herseyini oldugu gibi anlattim.alana hi jackte hediyemdir.lpg yok ozellikle lpg siz arac sectim.antipatim var lpg olayina.motoru sorunsuz olan test edip eksiklerini gorup deneyim kazandigim bu araci en son 22000 tl ye vericem.Allaha emanet olun

Etiketler
Ynt: Disco 1

Hayırlı satışlar. Araç hakkında bir çok bilgi yazmışsınız, ancak modelini yazmayı unuttunuz sanırım. :smiley: Ayrıca ilan sayfanızı açan herkes fotoğraf isteyecektir, bence hemen fotoğraf yükleyin. Selamlar.

baslikta yazmistim diye aklimda kalmis kusura bakmayim arac 1998 daha yeni uye oldum aslinda bayadir okuyorum yazilari ama uye olmak nasip olmamisti ilk siftah mesajini sen attigin icin teskkur ediyorum.resim daha sonra koyucam simdi 2000 model xj arastirmasi yapiyorum .makbul olanlar 2000 2001 model olanlarmis sanirim.bujiler falan butun elektrik aksami kapali halde uretilmis bu iki yildada.bakalim nasip artik.yavas yavas cozucem olayi

Bu gibi satılık ilanlarınızda fotoğraf yüklemeniz sizin ve ilana bakan üyeler adına çok daha yararlı olacaktır.
Sevgiler

resimler sizlerle

IMG00569-20100411-1657.jpg

IMG00562-20100408-1234.jpg

IMG00573-20100411-1746.jpg

IMG00575-20100411-1754.jpg

IMG00633-20100425-1554.jpg

Araççtan çok köpek yorum almasın :smiley:
İyi satışlar diliyorum size. Geçen ay ilan vermiş olsaydınız ben ilk müşteriniz olurdum herhalde :smiley:

nasip artik kime hayirli olucaksa onun olsun.kimseye hayirli olmuycaksa satamiyim elimde patlasin zaten.2000 2001 model xj si olan araziye surulmemis lpg siz bi aracla takasta olabilir.

yanlış hatırlamıyorsam bu aracı adnan bey kendine yapmıştı. satılığa çıkmasına üzüldüm. alanada satanada hayırlı olsun

Diri ve güzel bir araçmış..
Hayırlı satışlar..
Pit bull dicem ama biraz karanlık..
inanın domuz sandım ilk bakışta..

merhabalar arkadaslar.ben asiri kararsiz kaldim ne yapicagimi sasirdim .ben simdi 2000 2001 cherokee xj alicam diyorum ,buldumda bir iki tane ama sonuc olarak onlarda yasini almis arabalar arazide kullanilmamis olsada bulucagim arabanin illaki yorgunlugu olucak yasindan dolayi.ilk defa ikinci el bi arac aldim korktugum basima geldi.yolda kaldim iki kere.sifir arac alicak olsam rubicon 2 kapi alirim yada otokardan sifir bi defender alirim ne kadarda duz vitesin daha verimli oldugunu bilsemde arazide ,otomatik vitesten vazgecemiyorum gerci otokar defenderlarda guc bakimindan cok fazla verimli degil gibime geliyo ama en azindan ne mal oldugunu bilirim.rubicon 2 kapida biliyosunuz siparis uzerine geliyo 3 yada dort ay suruyo .ayrica sifir arac aldimmi ben kendimi biliyorum araca yazik olucak.acimaksizin dozer niyetine kullanicam.napsam karar veremiyorum etrafimdakiler cherokee de alsan ayni sorunlari yasiycan bu sekilde kullanirsan diyolar.benimde aslinda disco1 dan vazgecmemin nedeni topu topu dort bes kere araziye girdim ikisinde zevkim yarida kaldi birinde defransiyel dagildi yaptirdim.oburunde hararet yapti devir daim yuzunden onuda yaptirdim.simdi napsam bilmiyorum vazmi gecsem bu sevdadan yoksa bu araci cok iyi elden gecirtip devammi etsem yada ne yapsam xj mi alsam ,sifir aracmi alsam bir yol gosterin Allah rizasi icin

abicim senin durumun bana benzemiş az , kayışı attırmadan ;D bence aldığın aracı en azından tanıyorsun ve biliyorsun bence aracının eksiklerini gider ve yola devam et derim boşuna macera arama haa sıkılırsan hevesini aldıktan sonra satarsın, bende de 95 zj var of food için düşünmüştüm ama araca o kadar çok ısındım ısındım ki her hafta sonu elimde cila araç siler buluyorum kendimi ve kıyamıyorum çamura sokmaya, ama en önemlisi ben kendimi böyle iyi hissediyorum zevk meselesi valla sende aracının zaten gerekli ekipmanlara zaten mevcut ne kalmış ki geriye gerekli eksikleri tamamla bin aracına
sağlıcakla kal ;D ;D ;D

joe' Alıntı:
merhabalar arkadaslar.ben asiri kararsiz kaldim ne yapicagimi sasirdim .ben simdi 2000 2001 cherokee xj alicam diyorum ,buldumda bir iki tane ama sonuc olarak onlarda yasini almis arabalar arazide kullanilmamis olsada bulucagim arabanin illaki yorgunlugu olucak yasindan dolayi.ilk defa ikinci el bi arac aldim korktugum basima geldi.yolda kaldim iki kere.sifir arac alicak olsam rubicon 2 kapi alirim yada otokardan sifir bi defender alirim ne kadarda duz vitesin daha verimli oldugunu bilsemde arazide ,otomatik vitesten vazgecemiyorum gerci otokar defenderlarda guc bakimindan cok fazla verimli degil gibime geliyo ama en azindan ne mal oldugunu bilirim.rubicon 2 kapida biliyosunuz siparis uzerine geliyo 3 yada dort ay suruyo .ayrica sifir arac aldimmi ben kendimi biliyorum araca yazik olucak.acimaksizin dozer niyetine kullanicam.napsam karar veremiyorum etrafimdakiler cherokee de alsan ayni sorunlari yasiycan bu sekilde kullanirsan diyolar.benimde aslinda disco1 dan vazgecmemin nedeni topu topu dort bes kere araziye girdim ikisinde zevkim yarida kaldi birinde defransiyel dagildi yaptirdim.oburunde hararet yapti devir daim yuzunden onuda yaptirdim.simdi napsam bilmiyorum vazmi gecsem bu sevdadan yoksa bu araci cok iyi elden gecirtip devammi etsem yada ne yapsam xj mi alsam ,sifir aracmi alsam bir yol gosterin Allah rizasi icin
sevgili dostum zaten eksikleri iyi kötü gidermişsin bide ön kilit taktır devam et yoluna saydığın alternatiflerin hiç biri bundan daha keyifli olmıyacaktır en iyi mal kendi bildiğin maldır bence yola devam elindeki makina hiçde fena değil tamemen mekanik olan sorunlarını ucuza halledebileceğin bir araç dahada detay istersen discovery-v8 nicli yavuz beyden detay alabilirsin o bu araçların piridir

illada konfor güç dayanıklılık ve kabiliyet istiyorsan bence direk toyota al bu konularda arazide alternatifi yoktur çünkü

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR