Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu navtürk ün programını randımanlı kullanan varmı? aktivasyon kodunu girdiğim halde sürekli olarak aktivasyon kodu istiyor, istemediği zamanlarda da bu rota yok satın almak istermisin diye soruyor. acaba bende mi bir sorun var programdamı çözemedim.
Dağa giderken yanınıza mutlaka alacağınız malzemeler vardır illaki. Kask demiyorum, ip demiyorum. Tırmanışı tamamlayacak destek materyalleri.
benimkileri sıralarsak;
-İnekli mataram (çadır almam tulum almam ama onu ihmal etmem)
-Kibrit (zirvedeyken hele şuraya çömelipte bi sigara eşliğinde...
Ynt: Dağcılığa Nereden Başlamalı?
dağcılığa başlangıçtan öte yapılabildiği kadar uzun yapılması daha önemli bi faktör. bunun içinde işe bilinçli ve eğitimli girişmek gerekiyor. başlangıç olarak ufak tefek civarınızdaki parkurlarda trekking (istanbul için izmit-adapazarı civarı güzeldir)...
Ynt: Doğa Sporcusunun Kol Saati?
Hevesinizi pek kırmak istemem ama bu saatler lüzumsuzluk abidesinden başka birşey değil kanımca. 97 den beri prt 40 kullanıyorum ve hemen hemen hiçbir tırmanışımda işimi görmedi. Altimetre hep kafasına göre takılır, 50 150 metre arası sapma verir genelde hatta...