Dağın Tepesinde Ne Var?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,732
Ynt: Dağın Tepesinde Ne Var?

şaşırmış bunlar anaları babaları nerde bu çocukların alsınlar dizlerinin dibine arada bi kulağını çeksinler ne bu böle:D

Etiketler

yasarergun' Alıntı:
Benim de kızlarsivrisi kış tırmanışında bir daha ulaşabilirsem zirveye oraya tek kullanımlık mangal götürüp sucuk ekmek yeme porocem var. Poroce gerçekleşirse resimleri ilk burada yayınlayacağım. :D

Haziran 2008 Todosk Şenliğinde başbaşa yapalım Yaşar .

Tek kullanımlığı boşversene açılır kapanır mangallar var.
Daha fiyakalı durur.
;)

Tabii Todosk yöneticileri canımıza okumazlarsa.
Bu arada kış etkinliği demişsiniz hımm çok daha iyi olurdu gerçekten 2009'a artık.

Hocam TODOSK başkanı Ahmet bey TDF kamplarından çok yakın tanıdıktır. Isparta Çandırdaki TDF kampında alabalık yeme rekoru bendedir Ahmet beye de virusu aşılamıştım. Yine todosktan bir sürü güzel insanla kamplarda beraber olduk bir sorun yaşamayız kesinlikle ondan emin olun.

konu açılalı epey olmuş ama yeni bir üye olarak geriden takip ediyorum konuları :D

yaşar hocayı trans amanos taki süprizinden ziyade (hepimiz çok mutlu olmuştuk) hatay da dağcılığa ve doğaya gönül veren bizlere her konuda destek verdiğinden dolayı biz de çok seviyoruz.

-definemi arıyonuz siz orda?
-yok abi jakuziye girmek için çıkıyoruz.

Yanı başımda Olan Ağrı dağına tırmanamamanın üzüntüsünden hariç birde mangal keyfi veremediğime yanıcam artık :smiley:))
Güzelmiş bende beklemediğim bir görüntü ile karşılaştım. :smiley:

Ohho ,
Forumda Ağrının 4200 metre kampında mangal yapan bir üyemiz var.
Hemde seramik tabaklarda ikram etmiş.
:smiley:

pekii... ::smiley: onlar o kafayla yolda bir iki kayıp vermişlerdir kesin :D jakuzi,şampanya falan..

3044.jpg

3055.jpg

benide zamanında baya küçümsemişlerdi akklimatizasyon sorunumdan dolayı. bende uyum sağlayınca büyük demirkazık zirveden bu cewabı wermiştim:smiley:

valla dağın tepesinde ne vardan ziyade işte bir sponsorun reklamı böyle yapılıra takıldı kafam mükemmel gerçekten :smiley:

Tracking ile ilgilenen arkadaşlar beki bilirler Bursa Keleste bunun doğalı var.Gerçi zirve değil ama uzun bir yürüyüşten sonra dağdan çıkan sıcak su inanın aynı keyfi veriyor.Tabi yanınızda götüreceğiniz aksesuarlar size kalmış ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR