Arama sonuçlarınız

1. H

Satilik Yaesu Vx-6r Ve Ekipmanlari

Merhaba, Yaesu VX-6R telsizimi ve asagidaki ekipmanlarini satmak istiyorum. Ilgilenenler e-mail atabilirler. Fotograflarini su an paylasamiyorum ama en kisa zamanda yukleyecegim. Ilgilenen olursa e-mail veya telefonla da paylasabilirim. Cihaz cok az kullanildi. Hicbir sorunu bulunmuyor ve cok...

2. H

Bisikletim Hakkında Bazı Önerilere Ihtiyacım Var, Deneyimli Biiskletçilerden Yardım Rica Ediyorum

Merhaba, Ayni dusuncelerle 2014 yilinda bisiklet aldim. Ankara'daki bir bisiklet bayisinin numarasimi aldim ve aradim. Uzun bir telefon görüşmesinden sonra tavsiye ettikleri bisikleti aldim. Bana amacimi sordu, ben de evden ise, isten eve gelip gitmek icin bisiklet alacagimi söyledim. O zaman...
  3. H

Şehir Bisikleti

Ynt: Şehir Bisikleti Hayirli ugurlu olsun...

4. H

Şehir Bisikleti

Ynt: Şehir Bisikleti Merhaba, Esimin arabayi devralmasiyla birlikte ise gelip gitmekte kullanmak icin bisiklet arastirmaya basladim. Ankara'da bir magazayi aradim ve samimi bir sekilde urunleri anlatan saticinin tavsiyesini yurt ici ve yurt disi sitelerden arastirmaya basladim. Bahsettigi model...
  5. H

Telsiz Hakkında Bilgi

Ynt: Telsiz Hakkında Bilgi Beni bu konuda bilgilendiren Ali Bey'e ve Umut Bey'e cok tesekkur ediyorum. En azindan buradayken cihazi alip, Turkiye'ye dondugumde biraz calisarak, biraz pratik yaparak, biraz da amatorlerin icine girerek bircok sorunu asabilecegim konusunda beni tetiklemis oldular...

6. H

Telsiz Hakkında Bilgi

Ynt: Telsiz Hakkında Bilgi Tekrar merhaba arkadaslar, Ilginizden dolayi tesekkurler. Verdiginiz siteleri ziyaret ettim. Ancak sorularima tatmin edici cevaplar bulamadim. Ben tekrar sizlere bu konudaki fikirlerinizi sormak istiyorum. Oncelikle soyledigim model (icom ic91a) nasil? Ikinci olarak...

7. H

Telsiz Hakkında Bilgi

Ynt: Telsiz Hakkında Bilgi Arkadaslar merhaba, Siteye yeni uye oldum. Cok ilgi cekici konularda var, cok hosuma gitti. Birkac gundur telsiz konusunda arastirma yapiyorum. Marka model bakiyorum. Aslinda amator telsizci belgem de var ama sans eseri aldim gibi birsey oldu. 2007 senesinde bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri