Arama sonuçlarınız

1. R

Tüm Kullanılmış Lada Niva'lar Bu Durumda mı.?

Ynt: Tüm Kullanılmış Lada Niva'lar Bu Durumda mı.? Aykut bey merhaba, bilgiler için teşekkürler aracı gayet iyi tanıyorum ve dediğiniz gibi arazi için alıyorum,gündelik ve uzun yol için aracım var. ama uzun bir süredir para ve aksesuar,parça biriktiriyorum bundan sonra başka araç alırsam hanım...

2. R

Ynt: Tüm Kullanılmış Lada Niva'lar Bu Durumda mı.? bakımlı olan bir araç bulsam 1 dakika durmam
  3. R

Ynt: Tüm Kullanılmış Lada Niva'lar Bu Durumda mı.? merhaba Engin bey, baktığım araçlar 97 üstüydü ama bakım hakkında söylediklerinizde haklısınız.sizin aracın maşallahı var,kazasız belasız binmek nasip olsun ,model sıkıntım yok bakımlı olsun yeter...ama açıkçası düşük modele yüksek rakam...

4. R

Bugün 3 adet nivaya baktım sonuç hayalkırıklğı!!! ilk gittiğim aracın sahibi ilana aracın düzgün ve çürüksüz olduğunu yazmıştı aslında araç oldukça düzgündü. aracın dıştan pek bişeyi yoktu içten bakılınca mevcut olan halımsı kaplama sırılsıklamdı kaldırabildiğim kadarıyla çürük görünmüyordu...
  5. R

İşte İmkan, Kendi İşini Kendin Yap !!!

Ynt: İşte İmkan, Kendi İşini Kendin Yap !!! Güven bey merhaba, adres nedir?yolumuz düşer canımız çay ister :) en önemlisi allah hayırlı işler,bol kazanç, hayırlı müşteriler versin

6. R

En Küçük Gezenbilir Üyesi Aramızda

Ynt: En Küçük Gezenbilir Üyesi Aramızda Maşaallah Allah analı babalı büyütsün,bahtını açık etsin.

7. R

Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!! Büyük geçmiş olsun dualarımız dostlarla..iyi haberleri bekliyoruz.
  8. R

Antalya' da V8 Defender Modifiyesi

Ynt: Antalya' da V8 Defender Modifiyesi maşallah çok güzel ve kemikli gözüküyor
  9. R

Satılık - 2000 Model Frontera 2,2 DTI

Ynt: Satılık - 2000 Model Frontera 2,2 DTI hayırlı uğurlu olsun.

10. R

Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüşü (12 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüşü (12 Aralık 2010) facebook üzerindende yoğun olarak izmir bölgesi gezileri geliyor..imreniyorum izmire

11. R

OFFROAD07; Maden Koyu - Mehmetli Bükü - Tekirova - Beycik - Üçoluk Yaylası - Altınyaka - Antalya

Ynt: OFFROAD07; Maden Koyu - Mehmetli Bükü - Tekirova - Beycik - Üçoluk Yaylası - Altınyaka - Antaly güzel bir gezi ve mükemmel manzara...teşekkürler
  12. R

Ufaklık Büyüyor

Ynt: Ufaklık Büyüyor Cihat bey, mickey thompsonda LT265/75R16-10PLY(32X10.50R16) BAJA MTZ olarak lastik var belki işinize yarar,birlas getiriyor lastikleri

13. R

SUZUKİ VİTARAMI satıyorum...

Ynt: SUZUKİ VİTARAMI satıyorum... merhaba, aracı nerede görebilirim
  14. R

SUZUKİ VİTARA 3K JLX OFF ROAD DONANIMLI 1998

Ynt: SUZUKİ VİTARA 3K JLX OFF ROAD DONANIMLI 1998 merhaba aracı nerede görebilirim
  15. R

Satılık - Mat Siyah Lada Niva

Ynt: Satılık - Mat Siyah Lada Niva merhaba, aracı nerede görebilirim teşekkürler

16. R

Mat - Siyah Lada Niva

Ynt: Mat - Siyah Lada Niva valla güzel bir araç olmuş,güle güle ,kazasız belasız inşallah.
  17. R

2000 model 5 kapı vitara

Ynt: 2000 model 5 kapı vitara Merhaba, araç duruyormu,fiyatta bir değişiklik varmı? teşekkürler
  18. R

Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek

Ynt: Amerika'dan Kampçılık ve Trekking Malzemesi Getirmek Salefashion bu konudaki ilk firmadır yaklaşık 10 senelik,esas olarak özellikle sporculara(basketbol) büyük beden spor malzemesi getirerek başladılar daha sonra çeşitlendirdiler,hiç şikayet duymadım.

19. R

SAHİBİNDEN SATILIK ÇOK TEMİZ FİESTA

arkadaşlar merhaba, aşağıda linkini verdiğim aracım gerçekten temiz olup ilk iki sahibi de tanıdıktır,dolayısı ile tarihçesi bilinen bir araçtır. takaslı olarak öncelikli vitara 5 kapı,Santa fe düşünmekteyim.üzerindeki jant ve lastikle isterseniz gezenbilir üyelerine 16.850 tl,eski lastik...
  20. R

Satılık 1982 Range Rover Klasik

Ynt: Satılık 1982 Range Rover Klasik sitede araca bakan bir arkadaşımız var aracın bir miktar vergi borcuda varmış,ve muayene yokmuş :-\ http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59698.0

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

SON KONULAR

Geri