Satılık - Mat Siyah Lada Niva

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kzekih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,864

kzekih

Yeni Üye
Yer
istanbul
arkadaşlar merhaba,
suzuki vitara almayı düşündüğümden aracımı satıyorum. ilgilenen arkadaşlarla görüşebiliriz. Araç hakkında bazı bilgiler aşağıdadır. (sahibinden.com İlan no: #31993194 10.500 tl. )

fiyat olarak gezenbilir için 9500 tl.
saygılarımla,

araç komple yeni toplandı. mat siyah boyandı (sadece boyası 1500 tl.) .taban halısı ve kapı döşemeleri değişti. koltuklar spor monza koltuk ile değiştirildi. merkezi kilit ve alarm takıldı. xenon far sistemi yapıldı.camlar flim ile kaplatıldı. gaz komple yeni takıldı ve ruhsata işlendi. araçta çeki demiri var ve ruhsata işli. muayeneden yeni çıktı (2012 yılı eylül ayına kadar muayenesi var) tüm yürüyen aksam, akslar, şaft ıstavrozları, lastikler, fren merkezleri, ana merkez ve balatalar değiştirildi. jantlar sıfır takıldı. usb ve sd kart mp3 çalar takıldı. arazi şanzumanı sorunsuz çalışır durumda dört dörtlük arazi ve caddede binilecek bir araç.
[attachment=1]

gelibolu resim 784.jpg

gelibolu resim 773.jpg

gelibolu resim 793.jpg

Resim 757.jpg

Etiketler

Ynt: Satılık - Mat Siyah Lada Niva

Yapılan onca masrafın ardından kıymetini bilecek bir arkadaşımız alır da rahat rahat kullanır,siz de otomobil nedeniyle bir arkadaş daha edinmiş olursunuz diye düşünüyorum.

Selamlar, sevgiler.

derindeniz1 arkadaşıma katılıyorum. inşallah değerini bilecek bir arkadaş alır ...

Çok güzel araç emek verildiği belli, hayırlı satışlar dilerim. murat

aracı beşiktaş ortaköyde görebilirsiniz. 0532 292 76 86 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. saygılarımla

Aracınız gerçekten güzel gözüküyor. Umarım istediğiniz fiyata kısa zamanda değerini bilecek birisine satarsınız. Bir sorum olacak, benim de 2007 model bir nivam var. Üzerinde fabrika çıkışı jant ve lastikler var. Lastikler 185 x 75 x 16 . Bu lastiklere sizin jantlar takılabilir mi, yoksa lastikleri de mi değişmek gerekir. Şimdiden teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri