Arama sonuçlarınız

1. E

Termoelektrik (Peltier) Sistem Soğutucu ve Isıtıcılar

Ynt: Termoelektrik (Peltier) Sistem Soğutucu ve Isıtıcılar ya merhaba bu calısmada ılk olarak asama elektrık sıstemı ve bana bu elektrık sıstemını bırı anlatabılırmı yada amonyaklı mını dolapındakını

2. E

220 Volt Amonyaklı Buzdolabı 12 Volt ve LPG li Sisteme Dönüştürülebilir mi?

Ynt: 220 Volt Amonyaklı Buzdolabı 12 Volt ve LPG li Sisteme Dönüştürülebilir mi? merhaba suan bu dolapın parcalarını tanıtıyorumda şu kenardakı ısı yapan kısmın adı ne acaba
  3. E

Ynt: Termoelektrik (Peltier) Sistem Soğutucu ve Isıtıcılar calıstıgım projede kı herseyı arastırdım ama takıldım nokta şu ki içindeki elemanlar tam olarak neler ? ve bunların ne durumdaa dolap calıstırdıkları :) :-[

4. E

Ynt: Termoelektrik (Peltier) Sistem Soğutucu ve Isıtıcılar BANA BULDIGINIZ NE VARSA ANLATIRSANIZ SEWINIRIM BIDEE YAPIM ASAMALARINI
  5. E

Ynt: Termoelektrik (Peltier) Sistem Soğutucu ve Isıtıcılar merhaba ben termoelektrik sistemli bir dolap alıp içini tamamen acıp sonra tek tek resımlerle vee ıcındekılerın anlatımı toplarkenkı tanımını fılan yapıcam odevım bu prjem yanı bana yardımcı olursanız sewınırım... :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
sadikabi

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR