Arama sonuçlarınız

1. P

Defenderde kasa değişimi konusunda yardım lütfen

Ynt: Defenderde kasa değişimi konusunda yardım lütfen Yarın yani (çarşamba günü) adacamı teslim alacağım. Hadi hayırlısı...

2. P

Ynt: Defenderde kasa değişimi konusunda yardım lütfen Teşekkür ederim hemşerim..
  3. P

Ynt: Defenderde kasa değişimi konusunda yardım lütfen teşekürler umutgüneş, çarşamba teslim alacam.. yakında resimlerini yayınlarım. yoksa, daha iyisi sizin olsun..

4. P

Ynt: Defenderde kasa değişimi konusunda yardım lütfen Ambülans kasa defenderime düz kasa arıyorum, yardımlarınızı bekliyorum..
  5. P

Ynt: Defenderde kasa değişimi konusunda yardım lütfen Teşekkür ederim Bahadır bey.. Kırıkkaledeki hurdalığa ve ivediktekilere bakacam.. güzel temiz bir şey bulursam hemen halledecem.. Aceleside yok hani.. 98 defendere yakışması lazım yani. Eğer gözüne çarpan olursa yazarsan sevinirim...

6. P

Ynt: Defenderde kasa değişimi konusunda yardım lütfen İyi dileklerin içn teşekkürler reha bey. Çorum da oturuyorum.

7. P

Slm arkadaşlar; Uzunca bir züredir bu siteyi takip etmekteyim. yaklaşık altı ay öncede üye olarak izliyorum zaman zaman yazıyorum. LR defender hakkındaki tüm yazıları, resimleri ezberledim sayılır. Ben bir niva kullanıcısıydım. Ama hep bir LR Defender hayali kurdum. Lada Nivamı satarak işe...
  8. P

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Tşk. 2 tanesini alanyadan aldılar. Ticari sanırım. Muabete girmedim. Ben 13.100 e aldım. Yanasip 12.800 vermiş...:) Detaylı yazarım sonra
  9. P

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri :) arkadaşlar tütk telekom ihalesi sona erdi. Ya nasip araç alamadı hiç. Ben 1 adet 98 LR aldım. Yakında resimlerini eklerim. Asıl iş şimdi başlıyor.. Hepinizin yardımına ihtiyacım var. Size soracak çok sorum olacak. Değerli fikirleriniz bekliyorum...

10. P

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri sağol kaptan.. yarın araçları inceleyeceğim..

11. P

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Slm . Arkadaşlar. Bu araçlardan birini almak istiyorum. Ankarada işim vardı gidecektim. Tesadüf, ihaleyede girecem. Tel ile ön bilği aldım. Hiç ihale tercübem yok ama bakacagız artık. tercübesi olan arkadaşlar yazarsa memmun olurum.. Dönüşte sizleri...
  12. P

Operasyon; Land Rover Defender 110

Ynt: Operasyon; Land Rover Defender 110 Teşekkür ederim şimdiden. Karar vermedim henüz. Kendim mi toplayayım yoksa emin olduğum toplanmış bir araç mı alayım.. Yeni üye oldum bu siteye. ama üye olmadanda sürekli takip ediyordum. Şimdi müptelası oldum.. Virüsü çoktan kaptım sanırım. :))...

13. P

Ynt: Operasyon; Land Rover Defender 110 Teşekkürler aydınlattıgınız için.. Resimler karışmıştır o halde... Defender almayı düşünüyorum.. Araştırma aşamasındayım. Herkese selam ve saygılar.
  14. P

Ynt: Operasyon; Land Rover Defender 110 Elinize sağlık. Güzel gözüküyor araç. Ama bir karar verin lutfen. Bu araç özel harekattan mı çıktı , yoksa tapu danmı? Yoksa ikiz kardeşi mi var.... :)))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri