Arama sonuçlarınız

1. hakandenker

Fotoğraf Kursu Kayıtları Başladı

SHE Prodüksiyon bünyesi içindeki Fotoğraf Atölyesi, yeni dönem kurs kayıtları başladı. SHE kimdir? SHE profesyonel ve deneyimli kadrosuyla reklam ve kurumsal fotoğraf ve film çekimleri yapan bir fotoğraf atölyesidir. Görsel çözümler sunan geniş kadrosuyla, profesyonel reklam...

2. hakandenker

Panoramik Fotoğraf Nasıl Çekilir?

Ynt: Panoramik Fotoğraf Nasıl Çekilir? Son jenerasyon photoshop'ların hepsinde (CS2 - CS3 - CS4) File menusunden, Automate ardından photomerge sekmesini tıklayın (seçin), ama önce panoramik için birleştirtireceğiniz resimleri program sayfasından açın, (çözünürlük düşük olursa, plugin'in çalışma...
  3. hakandenker

Disco I MPI Nasıl Off-Road Aracı Olur?

Ynt: Disco I MPI Nasıl Off-Road Aracı Olur? Elbette sizlerin arasından uzak durmayacağım. Ufak tefek bir iki bakım ve değişecek parça var. Hayırlısıyla Hüseyin usta önümüzdeki hafta onlarla ilgilensin, makineyi biraz kendine getireyim soluğu belgrad'da alacağım. İlk gezinizde dibinizdeyim...

4. hakandenker

Ynt: Disco I MPI Nasıl Off-Road Aracı Olur? Azıcık konu dışına çıkıyoruz ama biraz espri olsun diye sorduğun sorunun biraz daha farklı bir yanıtının resmi... ;D
  5. hakandenker

Ynt: Disco I MPI Nasıl Off-Road Aracı Olur? ;D Elbette girer. Hatta orta ölçekli bir ATV bile sığar...

6. hakandenker

Land Rover Defender 130

Ynt: Land Rover Defender 130 Bu da Defender 147... Limoland... :)

7. hakandenker

Ynt: Disco I MPI Nasıl Off-Road Aracı Olur? Engin beyin verdiği bilgiler ve paylaştığı tecrübelerden dolayı içim hem rahatladı, hemde burulmadım desem yalan olur. Sanırım Land Rover'a gitsem bu kadar bile detaylı bilgi almam mümkün olmazdı. İlginize ve bilginize çok teşekkürler. Şimdi yazılan...
  8. hakandenker

Ynt: Disco I MPI Nasıl Off-Road Aracı Olur? Kendisine haber verin, mesaj atın paylaşsın bizimle sorunlarını ve çözümlerini...
  9. hakandenker

Selam, yeni geldim, kısa bir tanışma faslının ardından, hem kendimi anlattım, hem de yeni tanıdığım Maslak'ın Land Rover doktoru Hüseyin ustama takılarak yeni Discovery MPI aracımın nasıl bir offroad aracı olabileceğini tartışmak adına bu topiği açtım. 1998 Land Rover Discovery 1 MPI arazi...

10. hakandenker

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Selamlar, "BİZ KAÇ KİŞİYİZ?" sayınızı bilmiyorum ama artık benide sayabilirsiniz. Land Rover Discovery 1 kullanıcısıyım. Uzun zamandır 4X4 kullanmıyordum. En son geçen yıl Nissan Terrano 2.4 benzinli vardı. Biraz sorunluydu. Sattım. İlk arazi aracım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri