hakandenker
Yeni Üye
Selam, yeni geldim, kısa bir tanışma faslının ardından, hem kendimi anlattım, hem de yeni tanıdığım Maslak'ın Land Rover doktoru Hüseyin ustama takılarak yeni Discovery MPI aracımın nasıl bir offroad aracı olabileceğini tartışmak adına bu topiği açtım.
1998 Land Rover Discovery 1 MPI arazi aracım var. Yavaş yavaş aracı toparlayıp, araziye nasıl sokarım ve elbetteki 3.0 üstü araçlar kadar olmasa da, MPI'den nasıl performans alırım onu merak ettim. Mutlak benim gibi bu konuyu merak edenler ve edipte çözüm bulanlar ve hatta MPI ile offroad'da iddialı olanlar vardır diye sizlerden mesajlarınızı bekliyorum.
Bir Disco 1 MPI arazide offroad yapabilir mi?
Eğer EVET diyenler varsa, lütfen kaliteli, sağlam ama elbette ki UCUZ çözüm yollarını bizimle (özellikle benimle) paylaşsın...
Yolunuz engebeli, tekeriniz dişli, keyifiniz gıcır olsun...
1998 Land Rover Discovery 1 MPI arazi aracım var. Yavaş yavaş aracı toparlayıp, araziye nasıl sokarım ve elbetteki 3.0 üstü araçlar kadar olmasa da, MPI'den nasıl performans alırım onu merak ettim. Mutlak benim gibi bu konuyu merak edenler ve edipte çözüm bulanlar ve hatta MPI ile offroad'da iddialı olanlar vardır diye sizlerden mesajlarınızı bekliyorum.
Bir Disco 1 MPI arazide offroad yapabilir mi?
Eğer EVET diyenler varsa, lütfen kaliteli, sağlam ama elbette ki UCUZ çözüm yollarını bizimle (özellikle benimle) paylaşsın...
Yolunuz engebeli, tekeriniz dişli, keyifiniz gıcır olsun...