Arama sonuçlarınız

1. F

V8 ZJ Yakıtında Gerçek Değerler Nedir?

Ynt: V8 ZJ Yakıtında Gerçek Değerler Nedir? benim aracım 1996 model zj 5.2, hiç tüp takılmamiş ve orjinal 72.000km (45.000 milde) istanbul-maraş--toplam katedilen mesafe 1000 km.ortalam hız 90-110 km--benzin ortalam tüketimi 11-11,5 lt.hatta 11 lt dıyebılırız.bugunku benzın fıyatlarıyla...

2. F

ZJ ALARM PROBLEMİ

Ynt: ZJ ALARM PROBLEMİ ALARM ILE ILGILI BENIMDE BIR SORUM OLACAK.ARABAYI ALDIGIM KISI ARABANIN KENDI ALRMI YETMIYORMUS GIBI BIRDE EXTRADAN ALARM TAKTIRMIS. ALARM DEVREYE GIRDIGINDE HER IKISI AYNI ANDA DEVREYE GIRIYOR VE MUTLAK YANIMDA KUMANDANIN BIRI OLMUYOR EGER ARABANIN ORJINAL ALARMI...
  3. F

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

4. F

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? SELAM ARKADASLAR.BEN NAMIK DEVECİ.YAKLASIK 8 -9 AYDIR SUREKLI SITEYI TAKIP EDIYORUM.BUGUN ITIBARIYLE BENDE UYE OLABILDIM. 1996 GRAND CHEROKEE SAHİBİYİM.UZUN ARAYISLAR SONRASINDA GERCEKTEN COK TEMIZ DURUMDA DIYEBILECEGIM BIR ARAC SAHIBI OLDUM.
  5. F

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu SELAM ARLADAŞLAR.BEN KAHRAMANMARAŞTAN NAMIK DEVECİ.SİTEYİ KURANLARA VE BU SEVİYEYE GELMESİNDE EMEĞİ GEÇENLERE ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM.GEZENBİLİRE OFF ROAD MERAKIMDAN DOLAYI INTERNETTE SURF EDERKEN RASTLADIM.YAKLASIK 8 AYDIR DUZENLI TAKIP...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri