ZJ ALARM PROBLEMİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan utku06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,461

utku06

Yeni Üye
Yer
Ankara
Arkadaşlar merhaba;
95 ZJ GC 5,2 min alarmını manuel olarak devreden çıkarmaktan bıktım. Eğer kilitledikten sonra alarmı devreden çıkarmazsam bir süre sonra araba ötüyor. jeepforum'da bir kablo şaseleme yöntemi ile alarmın araç kilitlense bile devreye girmemesi sağlanıyormuş. Ne dersiniz deneyenim mi? Bu işin başka yöntemi var mı sizce???

Etiketler
Ynt: ZJ ALARM PROBLEMİ

ALARM ILE ILGILI BENIMDE BIR SORUM OLACAK.ARABAYI ALDIGIM KISI ARABANIN KENDI ALRMI YETMIYORMUS GIBI BIRDE EXTRADAN ALARM TAKTIRMIS.

ALARM DEVREYE GIRDIGINDE HER IKISI AYNI ANDA DEVREYE GIRIYOR VE MUTLAK YANIMDA KUMANDANIN BIRI OLMUYOR

EGER ARABANIN ORJINAL ALARMI DEVREYE GIRERSE YANIMDA KUMANDAM OLMADAN MANUAL OLARAK ANHATAR ILE KAPATABILIYORMUYUM.

SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM

NAMIK DEVECI

Siz de eğer sonradan takılan alarmdan memnunsanız orjinal alarmı benim yapacağım yöntemle devreden çıkarabilirsiniz. Önce karar verin hangisini iptal edeceğinize. Ama benim önerim, eğer fabrika alarmınız düzgün çalışıyorsa sonradan takılan sistemi komple söktürün gitsin... Ayrıca herhalde kimse alarm sıkıntısı yaşamıyor, en şanssız iki zj'ci bizmişiz...

Bu arada orjinal alarmı anahtarla susturmak ya da devreden çıkarmak için sürücü kapısı veya bagaj kapağını anahtarla kilitleme işlemi yapmalısınız. İşlemin başarılı olduğunu görmek için gösterge panelindeki security yazısının söndüğünü kontrol edin...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR