Arama sonuçlarınız

1. 61KF028

Defender Kaput Üstü Fiber Uygulaması

Ynt: Defender Kaput Üstü Fiber Uygulaması bu fiberi yapan arkadaşa nasıl ulaşırız telefonu varmıdır?

2. 61KF028

cj8 aracımı 5 inc yükselttim yardım

Ynt: cj8 aracımı 5 inc yükselttim yardım bugün birşey daha dikkatimi çekti disbürütörün üzerindeki avans otomatiği galiba onu silikonlamışlar sanırım vidaları kırılmış ve motor hafif sarsıntılı çalışıyo buda avansın dengesini bozuyo sanırım onada bir çözüm bulmalıyım yakıtı oda etkileyebilir...
  3. 61KF028

Ynt: cj8 aracımı 5 inc yükselttim yardım ewet çok haklısınız bu hastalık babadan oğula banada babamdan bulaştı :D 25 yıldır bizde olan babamın 57 model willysini geçen hafta sattım hep cj bir jeep vardı aklımda ona kavuştum şimdi bundan sonrada eğer vazgeçebilirsem tabi kare kasa düşünüyorum...

4. 61KF028

Ynt: cj8 aracımı 5 inc yükselttim yardım bu mikseri araştırcam tavsiniz için teşekkürler o zaman ben tekrar kapaşı fitreye dönüş yapayım :d
  5. 61KF028

Ynt: cj8 aracımı 5 inc yükselttim yardım okadar zewk alarak yapıyorumki sorunlarını hatta elimden daha fazlası gelse herşeyini kendim yapacağım karbüratör ayarı konusundaki cevabını bekkliyorum beni haberdar et mutlaka çok fena patlıyoruz vallahi :D bu aralar hevesimi bir türlü alamıyorum...

6. 61KF028

Ynt: cj8 aracımı 5 inc yükselttim yardım lastiklerimi bu gün 28 yaptım şu an iyi amortisörlerin boyunuda biraz uzatacağım 57 model willysten sonra bu araç bana mercedesgibi geldi direksiyonu hariç :D kuru dreksiyon şu an hidrolik arayışı direksiyon içindeyim 124 kasa mercedes direksiyonu buldum...

7. 61KF028

1967 Model Tuzla Kasa Jeep Hakkında Bilgiler

ALLAH kolaylık versin öncelikle ve hayırlı olsun zehri aldın ama işide aldın başına bol sabır artık birazda para :D turunun az olması normal tas başlı aracın büyük ihtimal zamanla alışşırsın buna eğer üzerinde orjinal harikan motor varsa hararet yaptırmamaya özen göster yoksa canından bezdirir...
  8. 61KF028

Ynt: cj8 aracımı 5 inc yükselttim yardım stresten ne yadığımın farkında değilim :D makaslar düzleşmişti ewet söktüğümüzde bu bariz belliydi şu anda aracın duruşu düzeldi kupayı kaldırmak uzun iş olduğu için bu yolu denedim ama konfor düştü gerçekten farkındayım amortisörler içinde adaptör...
  9. 61KF028

mrb arkadaşlar 82 model jc8 aracımın arka tarafı haddinden fazla düşüktü 5 inç makaslara kavis vererek yükselttim ama esnemesi azaldı sanki amortisörlerin boyunuda uzatmalımıyım uzatırsam esneme düzelirmi bu şekilde yükseltme bana bir sıkıntı yaşatırmı

10. 61KF028

69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

Ynt: 69 Tuzla Willys Motor Revizyonu ARAÇ GÜZEL OLMUŞ AMA BENCE KAPILAR DA BRANDA OLSA DAHA HOŞ GÖZÜKÜRDÜ ENAZINDAN DAHA ORJİNAL BİR GÖRÜNTÜ ÇIKARDI ORTAYA DEMİR KAPILARIDA O ŞEKİLDE YAZLIK KULLANABİLİRDİNİZ ARAÇ GÜZEL DURUYO FAKAT KAPININ ÜZERİNDEKİ ALÜMİNYUM PROFİLLER GÖZE PEK HOŞ GELMİYO...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR