Arama sonuçlarınız

1. C

ayvalık ferahi evler otel

arkadaşlar selamlar. kısa bir süreliğine de olsa Ayvalık 'da tatil yapma imkanımız oldu. ferahi evler adında çok cici bir butik otelde kaldık. sahipleri bay bayan inanılmaz iyi insanlar. otel çok konforlu, çok temiz zaten yeni açılmış. şimdilik akşam yemeği yok ama kahvaltı on numara. otel tam...

2. C

SSANGYONG KYRON XDI 2.0 4X4 AT YAKIT TÜKETİMİ

Ynt: SSANGYONG KYRON XDI 2.0 4X4 AT YAKIT TÜKETİMİ Arkadaşlar selamlar.Bebek nedeniyle kullandığım 1.4 tsı seat leon bagaj vs yetersiz gelmeye başladı. aracımdan performans olarak çok memnunum. kyron aklımda olan bir model. yakıt olarak korandoya göre kyron biraz yüksek ama korando daha...
  3. C

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Başta Ahmet bey ve Faruk bey olmak üzere tüm arkadaşlara selamlar. Ben Lütfi, sizlern isimlerini i forumun diğer bir kısmındaki bir arkadaş aracılığı ile aldım. antalyada doktor olarak çalışmaktayım. Uygun bir araç bulursam ben de aranıza katılmak istiyorum.Antoff...

4. C

Land Cruıser Uygun Bir Seçim mi?

Ynt: Land Cruıser Uygun Bir Seçim mi? teşekkürler yardımın için.Hemen aramaya başlayacağım selamlar
  5. C

Ynt: Land Cruıser Uygun Bir Seçim mi? arkadaşlar selamlar. yeni bebeğim olduğu için sizlerle olamadım adım lütfi antalyada doktor olarak çalışıyorum. forumu inceledim. evet sorularımın çoğuna cevap var ama bu tarz araçlara uzak olduğum için ortada kaldım. benim özetle öğrenmek istediğim şu...

6. C

selam arkadaşlar. aranıza yeni katılmanın sevinci içindeyim.yakında doğu anadoluda bir ilde çalışma durumum var. yolların durumu orada malum. hep bir land cruıser istemişimdir. bebek de olacak. ufaklık tam güvende olsun.sarsılmasın canımın içi. çalışacağım yerlerde "arazi "den başka birşey yok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR